Το πρώτο λαμπερό fashion show Νέων Σχεδιαστών ΝGFL αφιερωμένο στην Κιβωτού του Κόσμου στέφθηκε με επιτυχία!

Το πρώτο μεγάλο fashion show των Νέων Σχεδιαστών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.  Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες  που ξεπέρασαν τους 700.  Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν εκπρόσωποι από γνωστές  βιοτεχνίες  ρούχων, showrooms της Αθήνας, πολλοί σχεδιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και celebrities, που έδωσαν το στίγμα τους και επιβεβαίωσαν τον  ουσιαστικό ρόλο που θα παίξει στην επαφή των σχεδιαστών με την αγορά εργασίας, η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι διοργανωτές – Stalexpo + Ερωτόκριτος Κιμιώνης - υποδέχτηκαν τον Πατέρα Αντώνιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για τη στήριξη τους. Ξεχώρισαν παρουσίες όπως του κ. Πρινιωτάκη, από το πανεπιστήμιο του Πειραιά που πρόσφερε την υποτροφία σε έναν σχεδιαστή, τον κ Κατσιγιάννη πρόεδρο του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου, τους Λάκης Γαβαλάς, Πάρις Βαλταδώρος, Χάρις Μητσιόπουλος, Νένε, Δήμητρα Αντωνέα, Κατερίνα Σαβράνη, Πάνος Απέργης, Miltos, Γιάννης Στρέπκος, Καραβερβέρη Όλγα, Μαρία Θεοτόκη, Έλενας Κυρίτση, Joy Κουμεντάκου, Maria Tagalou, Chris Stratikopoulos, Αργυρώ Καλιάφα, Αmarisso, Giorgio Agioutanti, Vinteli, Paul Christoph, Kατερίνα Ευαγγελινού, Μαριαλένα Ανδρέου, Γιώργου Καμβακάκη, Ευσταθίας, Κάτια Πάσχου, Πέτρος Ιμβριος, Σύλβια Αντώναρου, Μάικ Νικολάτου, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Σοφία Αλεξανδροπούλου, Βίβιαν Γαλανόπουλος, Μάρκελλος Νύκτας, Αλέξανδρου Ασλάνη, Παγώνας Κανέλλου, κα. Το φιλανθρωπικό event στήριξε με την παρουσία της, από την πρώτη στιγμή, η δισκογραφική εταιρεία Spider Music με όλο το καλλιτεχνικό της δυναμικό: Shaya, Mark Angelo, BASES, Bobito και τον Αργύρη Ναστόπουλο ως Booking Agent & Brand Image, τον οποίο γνωρίσαμε ως μέλος του αγαπημένου boy band ΟΝΕ

 

Η Ilenia Williams η φρέσκια παρουσία που σηματοδότησε το event, προλόγισε την εκδήλωση και μετάδωσε την ενέργεια των νέων δημιουργών στους επισκέπτες.

Το κοινό αποθέωσε τις μοναδικές δημιουργίες των νέων σχεδιαστών.  Γυναικεία, casual, ανδρικά, νεανικά, street fashion,  κλασικά απογευματινά και βραδινές τουαλέτες ήταν μερικές από τις δημιουργίες που θαυμάσαμε στο περιστυλίο του Ωδείου.

Η καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχάλη Πάντου, που παρουσίασε την μόδα των νέων ταλέντων μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Η σχολή FREDDYMAKESTAGE έβαλε την πινελιά του στο μακιγιάζ και έκανε τη διαφορά, με προϊόντα ERREDUE.  Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, creative hairstylist επιμελήθηκε τα χτενίσματα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Απολαύσαμε γευστικό finger food από το κτήμα Αριάδνη.  Ενώ, ακολούθησε πάρτυ με την ολοκλήρωση των catwalks κάτω από τους ήχους του DJ John Kakavelakis απολαμβάνοντας μοριακά cocktails από το Momix

Με την ολοκλήρωση των catwalks οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το επόμενο ΝGFL θα γίνει στις 18 & 19 Μαρτίου 2017.

Vicky StoukiComment