Η SAFILO & η MAX MARA ανακοινώνουν την πρόωρη ανανέωση της συμφωνίας αδειοδότητης για τα γυαλιά MAX MARA μέχρι το τέλος του 2023

Το Safilo Group, ο ολοκληρωμένος ιταλικός δημιουργός γυαλιών και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, και ο οίκος Max Mara ανακοινώνουν την πρόωρη ανανέωση της μεταξύ τους συμφωνίας αδειοδότησης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την παγκόσμια διανομή των συλλογών γυαλιών οράσεως και ηλίου. Η νέα συμφωνία θα ισχύει πλέον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

H Safilo και η Max Mara απολαμβάνουν μια συνεργασία η οποία μετρά περίπου 20 χρόνια, ξεκινώντας το 1997. Μοιράζονται με περηφάνια αξίες όπως η ιταλική παράδοση, η βαθιά δέσμευση για κατασκευαστική αρτιότητα, αυθεντικά προϊόντα και άψογο σχεδιασμό, στοιχεία που αποτελούν και για τις δύο πλευρές τον πυρήνα των αντίστοιχων μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών τους στρατηγικών ανάπτυξης. Τα γυαλιά Max Mara επιλέχθηκαν πρόσφατα από την Vogue.com ως ένα από τα «7 καλύτερα αξεσουάρ από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο για το Φθινόπωρο -Χειμώνα 2016».

«Τα γυαλιά Max Mara σήμερα είναι το αποτέλεσμα μιας μακροπρόθεσμης κοινής φιλοσοφίας και αξιών που ορίζουν σε βάθος τις εταιρίες μας και βασίζονται στην σταθερή δημιουργία αλάνθαστης, υψηλού επιπέδου κομψότητας διαχρονικού Ιταλικού ντιζάιν, όπως αυτό αποτυπώνεται στο θρυλικό Παλτό Max Mara, καθώς και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη για την αναζήτηση της αριστείας. Προσφάτως δε, κάναμε το κοινό μας πάθος για την Τέχνη και την  αποθέωση των Γυναικείων Επιτευγμάτων αναπόσπαστο κομμάτι της ιδέας πίσω από τα γυαλιά Max Mara, ξεκινώντας με την Maja Hayuk ενώ σύντομα θα ακολουθήσει μια νέα καλλιτέχνης και μία ακόμη εμπνευσμένη συνεργασία», λέει η Luisa Delgado, CEO της Safilo. «Σήμερα, η μάρκα Max Mara έχει γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στο χαρτοφυλάκιό μας. Βλέπουμε σημαντικές περαιτέρω προοπτικές βάσει της συνολικής εντυπωσιακής παγκόσμιας παρουσίας καταστημάτων της μάρκας και είμαστε ευτυχείς που συνεχίζουμε μαζί την φιλόδοξη μας στρατηγική ανάπτυξης των γυαλιών.»

«Είμαστε περήφανοι για την ανανέωση του συμβολαίου με την Safilo. Επωφελούμαστε από την ριζική μεταμόρφωση του Ομίλου και την αναβίωση της μοναδικής τεχνογνωσίας του στον τομέα των προϊόντων και της κατασκευαστικής αρτιότητας, που χρονολογείται από το 1878», σχολίασε ο Luigi Maramotti, Πρόεδρος της Max Mara. «Κατά συνέπεια, τα γυαλιά Max Mara βρήκαν απαράμιλλη δημιουργική συνοχή και τεχνικό περιεχόμενο που τροφοδοτεί τον κόσμο της μάρκας μας με ξεχωριστές εκφράσεις κατασκευαστικής αρτιότητας και στιλ, που αποδίδουν απόλυτα τις βασικές αξίες μας. Η Safilo είναι για μας ένας έμπιστος συνεργάτης και συνοδοιπόρος της μάρκας, ικανός να κατανοήσει σε βάθος το DNA του οίκου μας και να το μεταφράσει σε ξεχωριστά, υψηλής ποιότητας γυαλιά ηλίου και οράσεως.»

Vicky StoukiComment