Τα Marks & Spencer συνεργάζονται ξανά με την Alexa Chung δημιουργώντας τη χειμερινή collection “The Winter Archive by Alexa Chung”

Μετά την επιτυχία της πρώτης σειράς Archive by Alexa, η μοναδική συνεργασία των Marks & Spencer με τo σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, Alexa Chung, επιστρέφει το Νοέμβριο με τη νέα συλλογή “The Winter Collection by Alexa Chung”.

Η χειμερινή συλλογή, που έρχεται για να ολοκληρώσει τη σειρά “Archive by Alexa”, αποτελεί μια μοντέρνα προσέγγιση ρούχων από παλαιότερες συλλογές των M&S και συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά με το σύγχρονο στυλ. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο αρχείο των Marks & Spencer στο Leeds, η Alexa σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα των M&S συνεχίζουν το ταξίδι επαναπροσδιορισμού μέσα από μια ξεκάθαρα χειμωνιάτικη αισθητική.

H συλλογή αποτελείται από 27 είδη που έχει επιλέξει και επιμεληθεί προσωπικά η Alexa σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών των M&S. Τα σχέδια από τα Αρχεία ξαναζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας τη μοναδική στιλιστική προσέγγιση της Alexa.

Η Alexa Chung σχολιάζει:

“Σε αυτή τη συλλογή ήθελα να εστιάσω περισσότερο στο βραδινό επίσημο στυλ, καθώς ξεκινάει και η σεζόν των χειμερινών πάρτι. Είμαι για ακόμα μια φορά πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκω πλούσια έμπνευση στο αρχείο των Marks & Spencer”. 

Τα κομμάτια της συλλογής έχουν πάρει τα ονόματά τους από τους δρόμους του Leeds, όπου άνοιξε το πρώτο κατάστημα Marks & Spencer το 1884.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Νοεμβρίου, στο Flagship store Ερμού 33-35 και σε επιλεγμένα καταστήματα M&S.

 

Vicky StoukiComment