Η Βίκυ Πανέτσου είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού σχεδίου μόδας Fashion Design Project της Athens Xclusive Designers Week!

Η online ψηφοφορία για τον ανοιχτό διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project της 19ης Athens Xclusive Designers Week, ολοκληρώθηκε επιτυχώς αναδεικνύοντας την μεγάλη νικήτρια: Η Βίκυ Πανέτσου κέρδισε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 1.342 ψήφους του κοινού, ανάμεσα σε 43 νέους υποψήφιους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, τον περασμένο Απρίλιο.

Για ακόμα μία φορά η δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων δημιουργών έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού, η ανταπόκριση του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς περισσότεροι από 8.000 fans έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, υποστηρίζοντας την προσπάθεια τους, στην ανοιχτή online ψηφοφορία στην επίσημη σελίδα της AXDW στο facebook (axdweek)!

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ψηφοφορία του Fashion Design Project, η νικήτρια εξασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής της στα New Designers Awards της 20ης Athens Xlcusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, και την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρώτη της collection στο κοινό αλλά και στον κόσμο του κλάδου της μόδας, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία για την  επαγγελματική της  εξέλιξη!

Η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει με χαρά και περηφάνια να αναδεικνύει τους νέους δημιουργούς μόδας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και παρέχοντας τους σημαντικά εφόδια προβολής της δουλειάς τους, μέσω της ολοκληρωμένης της πλατφόρμας.

Λίγα Λόγια για την Νικήτρια

Η Βίκυ Πανέτσου είναι 30 ετών και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σχεδίου μόδας καθώς και ιστορία της τέχνης. Πηγή έμπνευσης της είναι το θέατρο και ο κινηματογράφος και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Digital Fashion Design.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek 

 

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με όλα τα tips για μία επιτυχημένη ως Σχεδιαστής Μόδας είναι:  Ins and Outs of Becoming a Fashion Designer (with the basics of fashion design, step by step plans, list of design schools, the business side of fashion & more)

Vicky StoukiComment