Η OYSHO αναπτύσσει τη νέα έκδοση της εφαρμογής για κινητές συσκευές (APP)

Η Oysho ενημερώνει για την έκδοση της εφαρμογής της για κινητές συσκευές της (app), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια βελτιωμένη εμπειρία αγοράς: νέος σχεδιασμός, φιλικότερη  προς το χρήστη, πρακτική και εύχρηστη. Η νέα εφαρμογή Oysho App παρουσιάζει βελτιώσεις, προκειμένου το περιεχόμενό της να χρησιμοποιείται ταχύτερα, ευκολότερα και ασφαλέστερα.

 

Η νέα έκδοση της Oysho app μας επιτρέπει τη διαρκή παρακολούθηση της κατάστασης των παραγγελιών μας, μας δίνει τη δυνατότητα ερωτήσεων, καθώς και μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε όλα τα νέα για τις κολεξιόν, τις καμπάνιες, τις λίστες καταστημάτων, κ.λπ.

Επιπλέον, αν το μέγεθος της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί σε ένα κατάστημα Oysho, θα είναι δυνατή η χρήση της λειτουργίας της ΣΑΡΩΣΗΣ για να επιβεβαιώνετε αν είναι διαθέσιμο online και να αγοράζετε μέσω της εφαρμογής App.

Με μια νέα δομή οριζόντιας περιήγησης και οπτικής εικόνας, η εφαρμογή παρουσιάζεται ως μια e-shop που αντιπροσωπεύει το look & feel της Oysho, πλησιάζοντας έτσι στην έννοια του φυσικού καταστήματος.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει μενού που βρίσκεται στο αριστερό πλαϊνό περιθώριο της οθόνης και διευκολύνει την προβολή των διαφόρων σειρών προϊόντων της Oysho: Εσώρουχα, sleepwear, gymwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα, συμπεριλαμβανομένης και μιας αναπτυγμένης δομής που διαχωρίζει αυτά τα προϊόντα σε κατηγορίες. 

Αυτή η νέα μορφή της εφαρμογής στοχεύει στο να προσφέρει μια πιο διαισθητική, δυναμική, με υψηλής ποιότητας εικόνες δομή, που να είναι ευκολόχρηστη για όλους τους χρήστες της.

 

Vicky StoukiComment