Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή αποφάσισε την απορρόφηση αύξησης Φ.Π.Α. για να ευχαριστήσει τους Έλληνες καταναλωτές για την προτίμηση τους!

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή θέλοντας να ευχαριστήσει τους Έλληνες καταναλωτές για την προτίμηση και -κυρίως - για την εμπιστοσύνη τους, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τις συνθήκες της ελληνικής αγοράς, αποφάσισε να απορροφήσει για άλλη μία φορά το κόστος που συνεπάγεται η αύξηση του Φ.Π.Α. της 1ης Ιουνίου και να διατηρήσει σταθερές τις τιμές σε όλα τα προϊόντα του δικτύου καταστημάτων του.

Για περισσότερα από 125 χρόνια, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου και συγκεκριμένα της υπόδησης. Στη μακρά του ιστορία διακρίνεται για το σεβασμό στον καταναλωτή, την προσήλωση στις αξίες του, την εμμονή του στην άριστη ποιότητα και τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ εξακολουθεί να παραμένει μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση.

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή διαθέτει 57 σημεία πώλησης μεταξύ των οποίων τα καταστήματα Καλογήρου, Ηaralas, Nine West, Tods, Hogan, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman, Michael Kors, DKNY, Geox, Nike, All About Shoes, Designer Shoes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vicky StoukiComment