Η Η&Μ είναι υπερήφανη που σχεδίασε ρούχα για την ολυμπιακή και την παραολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας για τους αγώνες του Ρίο 2016!

Με την τεχνική και μοντέρνα αθλητική συλλογή For Every Victory, η Η&Μ γιορτάζει τη δύναμη της προσωπικής νίκης. Έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές της ολυμπιακής ομάδας της Σουηδίας, και τα πρόσωπα της καμπάνιας είναι προσωπικότητες που εμπνέουν και έχουν πετύχει τις δικές τους νίκες, είτε στον αθλητισμό είτε στη ζωή. Η συλλογή θα λανσαριστεί μαζί με την καμπάνια στα καταστήματα και στο διαδίκτυο στις 21 Ιουλίου.

Η καμπάνια For Every Victory γιορτάζει τη δύναμη του αθλητισμού και της πεποίθησης ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων. Μεταξύ πολλών άλλων είναι η Caitlyn Jenner με το χρυσό ολυμπιακό της μετάλλιο στο δέκαθλο, που τόλμησε να υπερασπιστεί την πραγματική της ταυτότητα, η Chelsea Werner, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής που δεν άφησε ποτέ το σύνδρομο Down να εμποδίσει την εξέλιξή της, ο σέρφερ Mike Coots που ακόμα σερφάρει με τη σανίδα του παρόλο που έχασε το πόδι του από επίθεση καρχαρία και η μποξέρ Namibia Flores που αγωνίστηκε κατά των προκαταλήψεων για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

 

Vicky StoukiComment