Η Bershka, μαζί με τη Spotify, δημιουργούν μία ψηφιακή πλατφόρμα, εμπνευσμένη από τα καλύτερα φεστιβάλ

#BershkaFestivalTour είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που συνδυάζει τη μουσική και τη μόδα και δίνει έμφαση στα γνωστά μουσικά φεστιβάλ.

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει περιεχόμενο για τα φεστιβάλ και σχετικά με αυτά, όπως μουσικές προτάσεις, λίστες νέων συγκροτημάτων, οδηγούς πόλεων όπου γίνονται φεστιβάλ και tips για το καλύτερο ντύσιμο.   

Η Bershka και η Spotify λανσάρουν ένα microsite στην επίσημη ιστοσελίδα της Bershka, όπου θα ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα τα playlists των best-hits για κάθε φεστιβάλ, που με τη χρήση αλγόριθμων προσαρμόζονται στην κάθε χρήστη. Επίσης, προτάσεις για διαφορετικά look ανάλογα με τις μουσικές επιλογές του χρήστη, καθώς και τα best hits του κάθε συγκροτήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, διεθνή πρόσωπα, DJ και μοντέλα μας δείχνουν από πρώτο χέρι τα καλύτερα look, καθώς και playlists με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τα φεστιβάλ όπου εμφανίζονται.  

Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του Bershka Festival Tour ακολουθήστε το hashtag #Bershkafestivaltour, το επίσημο blog BSCENE και το site: festivaltour.bershka.com 

Vicky StoukiComment