Η SAFILO & ο JIMMY CHOO επιβεβαιώνουν την πρόωρη ανανέωση της άδειας χρήσης των γυαλιών τους ως το τέλος του 2023

To Safilo Group, ο ολοκληρωμένος ιταλικός δημιουργός γυαλιών και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, και o οίκος Jimmy Choo, μάρκα σύμβολο της πολυτελείας, ανακοίνωσαν την πρόωρη ανανέωση της συμφωνίας τους για το σχεδιασμό, την κατασκευή και διανομή της συλλογής γυαλιών Jimmy Choo. Η συμφωνία επεκτάθηκε έως την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Υπό το πρίσμα της παγκόσμιας επιτυχίας των γυναικείων συλλογών γυαλιών, η νέα συμφωνία περιλαμβάνει επίσης το λανσάρισμα της ανδρικής συλλογής Jimmy Choo, με μία πρώτη capsule έκδοση η οποία θα παρουσιαστεί στα καταστήματα της μάρκας και σε επιλεγμένα αναγνωρισμένα καταστημάτα οπτικών παγκοσμίως, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2018.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόωρη αυτή ανανέωση, που έρχεται με την εξαιρετική επιτυχία στην κατηγορία των γυαλιών αυτής της εμβληματικής πολυτελούς μάρκας, και τους κορυφαίους ρυθμούς ανάπτυξης στις κατηγορίες γυαλιών ηλίου και οράσεως» δήλωσε η Luisa Delgado CEO της Safilo. «Ο μοναδικός σχεδιασμός του προϊόντος που συλλαμβάνει την εμβληματική δημιουργικότητα και το εκπλεπτυσμένο  στυλ της μάρκας, σε συνδυασμό με το επαγγελματικό πλαίσιο που στοχεύει στους κατάλληλους πελάτες και γεωγραφικές περιοχές, έχουν καταστήσει τη Jimmy Choo επίσης μία κορυφαία μάρκα στο χώρο των πολυτελών γυναικείων γυαλιών. Πλέον θα εξελίξουμε σταδιακά τη μάρκα σε έναν νέο σχεδιαστικά τομέα στην κατηγορία των ανδρικών γυαλιών».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την επέκταση της συμφωνίας», σχολίασε ο Pierre Denis, CEO του Jimmy Choo. «Η Safilo έχει αποδείξει ότι είναι ένας πραγματικά αξιόπιστος συνεργάτης, ικανός να επιτυγχάνει αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα στην δημιουργία και διανομή των προϊόντων. Το καλλιτεχνικό όραμα της Sandra Choi αντικατοπτρίζεται τέλεια στη συλλογή γυαλιών που κερδίζει κάθε σεζόν τις προτιμήσεις των πιο κομψών και μοντέρνων γυναικών του κόσμου. Πιστεύουμε ακράδαντα στο έργο μας με τη Safilo και ότι η συνεργασία μας για τη ανδρική συλλογή θα μας προσφέρει μια νέα ευκαιρία να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας εστιάζοντας στη δημιουργικότητα, την κατασκευαστική τελειότητα και την ποιοτική διανομή». 

Vicky StoukiComment