Η εταιρεία Pestemal πετάει … στα Κανάρια Νησιά

Μία καινούρια συνεργασία της εταιρείας Pestemal, της δίνει φτερά για εξωτικές περιπέτειες.

Ένα νέο γραφείο χονδρικής πώλησης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελληνικής  εταιρείας Pestemal, δημιουργήθηκε στα Κανάρια Νησιά, με σκοπό  να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας πετσέτες «peshtemals».

Όλη η γκάμα σχεδίων και χρωμάτων της εταιρείας, είναι πλέον διαθέσιμη στα Κανάρια Νησιά και την Ισπανία, τόσο στη χονδρική όσο και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Pestemal Concept Store στο Las Palmas

Μέσα στους επόμενους μήνες, η εταιρεία πρόκειται να δημιουργήσει το πρώτο  Pestemal Concept Store στο εξωτικό καταφύγιο για τους λάτρεις του ήλιου, Las Palmas, των Κανάριων Νήσων.

Λόγω του αρμονικού σχεδιασμού, των χρωμάτων και της ποιότητας τους οι πετσέτες Pestemal, αποτελούν το απόλυτο must have αξεσουάρ του καλοκαιριού! ‘Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον δημοφιλέστερο εξωτικό προορισμό της Ευρώπης.  

Το απόλυτο “Must have” για το καλοκαίρι

Οι πετσέτες Pestemal είναι εξαιρετικά πρακτικές, καθώς στεγνώνουν πολύ γρήγορα, είναι απορροφητικές, πολύ ελαφριές και μεταφέρονται εύκολα, αφού τυλίγονται σε ρολό και δεν πιάνουν καθόλου χώρο στην τσάντα!

Αποτελούν την απόλυτη eco chic επιλογή, καθώς κατασκευάζονται από οργανικές πρώτες ύλες όπως λινό, βαμβάκι ή μπαμπού, ενώ η πολυχρηστικότητα τους τις καθιστά  ιδιαίτερα δημοφιλής.

Μπορούν να φορεθούν ως εσάρπα, παρεό, φουλάρι ή να χρησιμοποιηθούν ως τραπεζομάντιλο, κάλυμμα καναπέ, κουβέρτα μωρού και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το πολυχρηστικό  αξεσουάρ αποτελεί ήδη τη νέα τάση στις Κάνες και στις παραλίες του Σαιντ Τροπέ. 

Vicky StoukiComment