Η Garance Doré συνεργάζεται με την Massimo Dutti & προτείνει μοναδικά looks με τα must have κομμάτια της νέας κολεξιόν

 

Έχει αυτό το συγκεκριμένο “je ne sais quoi που εκτιμάται ιδιαίτερα στη “gotha fashion. Γενημμένη στην Κορσική, η Garance Doré ξεκίνησε την καριέρα της ως εικονογράφος και φωτογράφος του streetstyle στο Παρίσι, για να εξελιχθεί σε blogger ‘πρώτης γενιάς’. Χαμογελαστή και ανοιχτή, κατάφερε να κυριαρχήσει και να αφήσει το στίγμα της σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, όπου γράφει το ίδιο φυσικά όπως μιλάει, εστιάζοντας στην τέχνη του να ντύνεσαι με στυλ. Είναι γεγονός ότι η Garance είναι global icon που δημιουργεί, εμπνέει και πουλά με ξεχωριστό αυθορμητισμό. Το blog της www.garancedore.fr/en έχει περισσότερες από 3 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα από όλο τον κόσμο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram @GaranceDoré έχει 524.000 followers. Εκτός από την επιτυχία της στο web, έγραψε ένα ευφυές editorial για την έκδοση του Love Style Life, ένα βιβλίο που συνδυάζει εικόνες, φωτογραφίες, κολάζ, προσωπικές μαρτυρίες και έναν οδηγό για να κατακτήσουμε το αβίαστο σικ

 

Μούσα για πολλούς εκδοτικούς οίκους και premium καμπάνιες, έχει αναφορές τις Katherine Hepburn, Françoise Sagan και Romy Schneider. Αυτή η avant-garde και οραματίστρια καλλιτέχνης άφησε το προσωπικό στίγμα της στην κολεξιόν της Massimo Dutti για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 με μια ιστορία μόδας που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, την όλη όπου ζει σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα οδοιπορικό σε μια κανονική μέρα στη ζωή αυτής της πολύπλευρης γυναίκας, ξεκινώντας από το χώρο δουλειάς της, όπου φωτογραφίζεται ως η ανεξάρτητη, σκληρά εργαζόμενη και πολύ σικ γυναίκα που είναι. Η ομάδα της Massimo Dutti μοιράστηκε μαζί της διαφορετικές πλευρές της καθημερινότητας, από σημαντικά θέματα όπως η συγκλονιστική διαδικασία της ωρίμανσης μέχρι πιο κοινότυπα πράγματα όπως τα αγαπημένα της σημεία στο Big Apple ή τα βασικά look της για κάθε περίσταση πρωί και βράδυ ή ακόμα τα δώρα που κάνει στους αγαπημένους της.   

 

 

Μια σειρά από άνετα, κομψά, ποιοτικά και σύγχρονα ρούχα επιλέχθηκαν για τη φωτογράφιση, περιλαμβανομένων κάποιων που τονίζουν το garçon στυλ, χαρακτηριστικό της Garance Doré. Το αποτέλεσμα είναι τέλειοι συνδυασμοί για κάθε ώρα της ημέρας. Από ανδροπρεπή looks με κεντρικό στοιχείο ένα ανδρικό πουκάμισο, σε total white looks αγαπημένα αυτή την άνοιξη, μέχρι το αξεπέραστο Little Black Dress. Όλα συνδυάζονται απόλυτα με επιλεγμένα must have αξεσουάρ από τη νέα κολεξιόν, σε κάμελ και μαύρο δέρμα, ιδανικά να συμπληρώσουν το look για το γραφείο ή ένα χαλαρό πάρτι.    

 

Επιπλέον και εν όψει της επερχόμενης Γιορτής της Μητέρας, η Massimo Dutti αξιοποίησε την ευκαιρία να ζητήσει από τη Garance Doré μερικές προτάσεις για τα τέλεια δώρα για τις μητέρες σε όλο τον κόσμο, τα οποία θα διαθέσει το brand αποκλειστικά στο online κατάστημα, μαζί με μία από τις πιο διαδεδομένες εικονογραφήσεις της.  

 

Vicky StoukiComment