Αστραφτερά YOTUEL χαμόγελα στο ”The Fashion Room Service XXL Edition”

Με εκθαμβωτικά, ολόλευκα χαμόγελα γέμισε την Τρίτη 5 Απριλίου η σουίτα 707 του Ξενοδοχείου FRESH, στα πλαίσια του «The Fashion Room Service XXL Edition», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw. Η YOTUEL - η premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και περιποίησης των δοντιών- συμμετείχε στη διοργάνωση, καλώντας τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν σε «ταξιδιάρικη» διάθεση με το motto «Smile Looks Good On YOU anywhere you go».

«Ποιος είναι ο προορισμός που σε κάνει να χαμογελάς;»

Σε μια ατμοσφαιρική σουίτα γεμάτη travel essentials, οι επισκέπτες ταξίδεψαν νοητά στον αγαπημένο τους προορισμό και φωτογραφήθηκαν με τα προϊόντα YOTUEL, χαρίζοντας το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Έφυγαν κρατώντας πλούσια δώρα της YOTUEL, για να συνεχίσουν να χαμογελούν…όπου κι αν βρίσκονται!

YOTUEL

Η YOTUEL αποτελεί την premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 70 χώρες παγκοσμίως. Παρέχοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρει αποτελεσματική λεύκανση και καλλυντική περιποίηση του σμάλτου, φροντίζοντας για την καλή υγεία των δοντιών.

Η σειρά προϊόντων YOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER και στα supermarket Θανόπουλος.

Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece

Follow ΥOTUEL on Instagram:  @Yotuel_Greece

 

Vicky StoukiComment