Η OYSHO πηγαίνει μαζί με την Ομάδα Ρυθμικής για να υποστηρίξει τον Εθνικό Ολυμπιακό Αθλητισμό!

Το έτος των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, η Oysho θα υποστηρίξει τον ισπανικό ολυμπιακό αθλητισμό ντύνοντας την εθνική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής

Η Oysho συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον κόσμο του αθλητισμού και καθώς συμπίπτει με το ολυμπιακό έτος 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, παρουσιάζει μια συνεργασία με την ισπανική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής.

Οι αξίες της γυναίκας Oysho αντανακλώνται τέλεια στις 5 γυμνάστριες που θα αντιπροσωπεύσουν αυτή τη χρονιά την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι Alejandra Quereda, Lourdes Mohedano, Elena López, Sandra Aguilar και Artemi Gavezou εμπνέουν τη γυναίκα Oysho: αθλητική, θηλυκή, σίγουρη για τον εαυτό της, απαιτητική και με θετική διάθεση.

Η κολεξιόν gymwear της Oysho, που συνδυάζει τον αθλητισμό με τη μόδα με τρόπο εντελώς καινοτόμο, παρουσιάζεται σε αυτή την περίπτωση για να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα.

Με τις διάφορες σειρές προϊόντος του gymwear (fitness, free time, yoga ή χορός) η Oysho θα ντύσει τις γυμνάστριες, τόσο στις στιγμές προπόνησης όσο και στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Oysho συνεχίζει έτσι να εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τον κόσμο του αθλητισμού και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Για μία ακόμη χρονιά, η μάρκα θα υποστηρίξει τον Γυναικείο Αγώνα Δρόμου σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα και θα οργανώσει πάλι το Free Yoga by Oysho, το masterclass της υπαίθριας γιόγκα στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και το Μιλάνο. 

Vicky StoukiComment