Διάκριση για το eshop Haralas.gr στα Lighthouse E-volution Awards 2017

Mία ακόμα ημερομηνία-ορόσημο προστέθηκε στη μακρόχρονη ιστορία του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή. Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου, Ηaralas.gr, απέσπασε το πρώτο του βραβείο στα πλαίσια του θεσμού Lighthouse E-volution Awards 2017, ο οποίος αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρονικό κατάστημα Ηaralas.gr έλαβε την ανώτερη διάκριση στην κατηγορία «Αισθητική & Σχεδίαση» με το Silver βραβείο «E-store Αtmosphere». Πρόκειται για μία διάκριση που υπογραμμίζει την αποστολή του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστορικής αλυσίδας υποδημάτων, η οποία φιλοδοξεί να γίνει το στέκι των fashionistas 24 ώρες την ημέρα/ 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας επώνυμες, ενημερωμένες συλλογές, υψηλή ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση στην ιδανική τιμή.

Η ανωτέρω βράβευση απευθύνθηκε στην εταιρία Atcom, η οποία συνεργάστηκε στενά με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή υλοποιώντας με επιτυχία ένα φρέσκο e-shop που συλλαμβάνει τη νεανική κουλτούρα και αισθητική εκφράζοντας τη φιλοσοφία των καταστημάτων Haralas.

Τα βραβεία Ε-volution Αwards διοργανώνονται για 6η συνεχή χρονιά, με σκοπό να παρουσιάσουν και να τιμήσουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, μέσω μίας αδιάβλητης διαδικασίας αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή. Ο θεσμός διοργανώνεται από την εταιρία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Τα βραβεία έχουν την υποστήριξη των κλαδικών φορέων: IAB Hellas, Hepis, ΕΙΠ, ΕΕΔΕ και ΣΕΠΕ.

Ο θεσμός των Ε-volution Αwards αναπτύσσεται κάθε χρόνο με σημαντικούς ρυθμούς τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Μάλιστα, φέτος η τελετή απονομής παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αξιοσημείωτη προσέλευση από το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας, σηματοδοτώντας το γεγονός ότι ο κλάδος όχι μόνο αυξάνεται, αλλά και ωριμάζει. H πρόσφατη βράβευση του Haralas.gr, του τρίτου e-shop του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή, αποδεικνύει ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η εταιρία εξακολουθεί να πιστεύει έμπρακτα στην ανάπτυξη, επενδύοντας στην καινοτομία και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Μάλιστα, αυτή είναι και η πέμπτη διάκριση του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή στα E-volution Awards τα τελευταία τρία χρόνια.