Σας περιμένουμε (Vicky’s Style & The KM Projects) στο "XMAS Bazaar @ CityLink"

Κηρύσσουμε την έναρξη της πρωτοβουλίας μας (η Κατερίνα Μαργαριτοπούλου - The KM Projects & η Βίκυ Στούκη - Vicky’s Style) με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).  Μία σπουδαία συνεργασία με την DERMAMED πραγματοποίησε την επιθυμία μας.  Έτσι η DERMAMED δημιούργησε για αυτές τις γιορτές ένα ξεχωριστό «δώρο αγάπης», ένα νεσεσέρ, γεμάτο δώρα ντεμακιγιάζ & καθαρισμού προσώπου GLOV για τις πιο σημαντικές γυναίκες στην ζωή μας με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).  Με την αγορά ενός νεσεσέρ GLOV αποκτάτε ένα αστέρι από το Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) και δωρίζετε €2,00 βοηθώντας έτσι να γίνει πραγματικότητα άλλο ένα όνειρο, άλλη μια ευχή, για ένα παιδί.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο της DERMAMED - GLOV – στο “XMAS Bazaar @ CityLink”, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου!  Πιο συγκεκριμένα θα σας περιμένουμε το Σάββατο 3/12 από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 και την Κυριακή 4/12 από τις 11:00 μέχρι τις 13:00  Δείτε τις λεπτομέρειες εδώ

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να πραγματοποιήσουμε τις ευχές κάποιων παιδιών!   Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται?  Φτάνει να το πιστέψουμε!