Η Elsa Pataky πρωταγωνίστρια στο πρώτο musical της WOMEN'SECRET!

To πρώτο musical της Womensecret με πρωταγωνίστρια την Elsa Pataky, είναι γεγονός!

Η ισπανίδα ηθοποιός, που συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη WomenSecret, μεταμορφώνεται σε μία αισθησιακή χορεύτρια που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη!

Η νέα καμπάνια για την παρουσίαση της Limited Edition συλλογής της WomenSecret, στηρίζεται σε μία μουσικοχορευτική ταινία, την οποία σκηνοθετεί η δημοφιλής σκηνοθέτης και συγγραφέας Paula Ortiz.

Ο Jaume Miquel, Γενικός Διευθυντής της Women’Secret δήλωσε: «Πρόκειται για μία ταινία, η οποία αποτελεί τον καρπό της σκληρής προσπάθειας πολλών ανθρώπων. Είμαστε ευγνώμονες στην Elsa που δέχθηκε για ακόμη μία χρονιά να συνεργαστεί με τη Women'secret». Επιπλέον πρόσθεσε: «Φέτος, η Limited Edition συλλογή εστιάζει περισσότερο στα εσώρουχα με μία πιο σύγχρονη προσέγγιση, ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται όμορφες, άνετες και sexy». Τέλος, ο Jaumeαναγνώρισε την αφοσίωση και τη συνεισφορά της Paula Ortiz στη Women'secret, αναφέροντας: «Πρόκειται για μία εξαιρετική επαγγελματία που γνωρίζει πώς να δώσει ζωή στις αξίες που πρεσβεύει η Women'secret τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης».

Η δημοφιλής ηθοποιός και μοντέλο Elsa Pataky, η οποία κάνει το χορευτικό της ντεμπούτο με τη Women'secret, δήλωσε: «Τόσο το musical όσο και η Limited Edition συλλογή ξεχωρίζουν λόγω του ότι καταφέρνουν και εξισορροπούν μοναδικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα». Στην ταινία, η Elsa ποζάρει με τα αισθησιακά δαντελένια εσώρουχα της νέας limited edition συλλογής και μεταμορφώνεται σε μία σαγηνευτική χορεύτρια, αποκαλύπτοντας την πιο θηλυκή της πλευρά!

Η Elsa παραδέχεται: «Πάντα αισθανόμουν υπερήφανη που εκπροσωπώ τη Women'secret σε εθνικό και διεθνές επίπεδο». Χαρακτηρίζει «εξαιρετική» τη νέα καμπάνια, η οποία όπως δηλώνει «ενθαρρύνει τις γυναίκες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να αισθάνονται άνετες και sexy με ό, τι εσώρουχα επιλέγουν».