Μια μοναδική εμπειρία “First Instinct” με την υπογραφή Abercrombie & Fitch μας περιμένει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Attica στο City Link

Μια μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστή το νέο ανδρικό άρωμα First Instinctτου οίκου Abercrombie & Fitch, μας περιμένει στο cocktail party του αρώματος στο  Attica στο City Link αυτό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Ο 3ο όροφος του Attica θα πλημμυρίσει από τη μεθυστική μυρωδιά του First Instinct, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικά cocktail gin & tonic – βασικό συστατικό του αρώματος-  υπό τους ήχους του playlist του οίκου Abercrombie & Fitch σε live DJ set! Λαμπεροί προσκεκλημένοι και φυσικά οι επισκέπτες του Attica θα βρεθούν στο party για να γνωρίσουν το “First Instinct” και να αισθανθούν αυτό το έντονο κι απρόβλεπτο συναίσθημα από την πρώτη στιγμή έλξης, που ξυπνά το άρωμα.

Αυτό το Σάββατο από τις 12.00 έως τις 16.00, το First Instinct σας καλεί στον 3ο όροφο του Attica στο City Link για να ανακαλύψετε τη δική σας έντονη προσωπικότητα, σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

#FIRSTINSTINCT

#AbercrombieandFitch

#AbercrombieFitchFirstInstinct

Vicky StoukiComment