Η λαμπερή παρουσίαση του νέου Activating Water Essence της Jurlique!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το επίσημο λανσάρισμα του νέου προϊόντος της Jurlique, Activating Water Essence. Οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το νέο προϊόν και να έρθουν σε επαφή με τα ενεργά φυσικά συστατικά του, ανακαλύπτοντας τη δύναμη και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. Το στοιχείο της φύσης μονοπώλησε το ενδιαφέρον: Πυκνοί κισσοί, ρίζες μολόχας, κλαδιά ροδακινιάς, rosemary και λεβάντα, τα ενεργά φυσικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, καλούσαν τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν το #PowerOfNature.  

Το Activating Water Essenceεμπλουτισμένο με το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας μολόχας αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, αποτελώντας τo ΝΕΟ απαραίτητο βήμα στην τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και βελτιώνει την απόδοση του ορού και της ενυδατικής κρέμας, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου.

Για τη Jurlique, το Αυστραλιανό βιοδυναμικό premium brand περιποίησης της επιδερμίδας, η φύση είναι η απάντηση για την καλή υγεία, την ευεξία και την περιποίηση του δέρματος, αφού η φύση έχει την υπέρτατη δύναμη να δημιουργεί, να θρέφει και να καταπραΰνει. 

Vicky StoukiComment