Η OYSHO λανσάρει το νέο ηλεκτρονικό καταστήμα Oysho.cn στην Κίνα.

Η Oysho ανοίγει στις 8 Σεπτεμβρίου το επίσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα στο Oysho.cn. Αυτό το βήμα αντιπροσωπεύει τον έντονο ρυθμό της Oysho που κυριαρχεί στην κινεζική αγορά αυτή τη χρονιά, μετά το άνοιγμα του επίσημου καταστήματός της στο Tmall το Μάιο του 2015 (Oysho.tmall.com), την μεγαλύτερη πλατφόρμα λιανεμπορίου της Κίνας.

Στο Oysho.cn θα είναι διαθέσιμες όλες οι σειρές προϊόντων της κολεξιόν μας: εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ ένδυσης και υπόδησης, η ίδια πλήρης γκάμα προϊόντων με αυτήν των καταστημάτων της Oysho σε όλη την Κίνα. Οι κολεξιόν της Oysho είναι προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να προσφέρουν καλά σχέδια και μόδα, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

 

Το Oysho.cn είναι ένας ελκυστικός, εύχρηστος και πρωτοποριακός ιστότοπος με νέο και δυναμικό σχεδιασμό, που συνδέεται ευκολότερα με τους χρήστες. Ο ιστότοπος, εκτός από όλη την κολεξιόν μας, περιλαμβάνει και πληροφορίες που χρειάζονται οι πελάτες, και είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας μαζί τους, το οποίο τους ενημερώνει σχετικά με τα νέα των σημαντικότερων πτυχών της μάρκας, τα lookbooks, τους καταλόγους της κάθε σεζόν, τα βίντεο, τις εκδηλώσεις, κ.λπ.

Για να γιορτάσει αυτή την έναρξη, η Oysho διοργανώνει μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της Weibo και της πλατφόρμας Wechat, ώστε να ενισχύσει την αλληλεπίδραση με τους φανς, και μια λοταρία για τους νέους συνδρομητές στο newsletter.

Vicky StoukiComment