Η BERSHKA & Η REEBOK συνεργάζονται στον σχεδιασμό του URBAN FITNESS FOOTWEAR για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015

Οι τάσεις και η ιστορία της Bershka στη μόδα συναντά την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Reebok στα αθλητικά είδη

Η Bershka – το brand της Inditex για τη νεανική μόδα -, και η Reebok – το παγκόσμιο brand αθλητικών - ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό υπόδημα που δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση στην πόλη και σειρά από δραστηριότητες fitness: The City Maps.

Μοντέρνο και αστικό, το City Maps συνδυάζει τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης της Reebok και τις τελευταίες τάσεις στα αθλητικά της Bershka. Η κατασκευή του είναι από διάτρητο ύφασμα και τεχνικά υλικά που αναπνέουν. Ζυγίζοντας μόλις 200 γραμ. και με ειδική σόλα από Sublite Foam, αυτό το υπόδημα είναι κατάλληλο για γυμναστική και διάφορες δραστηριότητες fitness.

Discover our Reebok for Bershka collection. Available online and in stores*. ▶ http://bers.hk/Myurbangym *On selected countries

Η διαρκής τάση των αθλητικών, ο υγιεινός τρόπος ζωής και η μόδα συνδυάζονται στη δημιουργία αυτού του νέου αθλητικού υποδήματος.

Το λανσάρισμα του City Maps γίνεται στις 2 Σεπτεμβρίου, και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα Bershka και στο Bershka.com ως μέρος της κολεξιόν Start Moving. Στην Ελλάδα, το City Maps θα διατίθεται από την Παρασκευή 5/9 στα καταστήματα Ερμού, Ομόνοια, River West, The Mall Athens, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά και Βόλος, στην τιμή των 59,99 ευρώ.

Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται όλη τη σεζόν, με ένα νέα και αποκλειστικό σχέδιο που θα βγει στα καταστήματα τον Οκτώβριο.

Vicky StoukiComment