Γεύμα φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την Alessandra Facchinetti & την Jessica Seinfeld

Η σχεδιάστρια Alessandra Facchinetti, η οποία ταξίδεψε από το Μιλάνο για να απολαύσει την πρώτη της καλοκαιρινή εμπερία στα Hamptons, παρουσίασε τη συλλογή Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016 του οίκου Tods στο σπίτι των Jessica & Jerry Seinfeld για την υποστήριξη του οργανισμού Baby Buggy. H Facchinetti μεταμόρφωσε το σπίτι των Seinfeld σε pop-up κατάστημα, προσφέροντας σε ένα εκλεκτό γκρουπ επισκεπτών τη δυνατότητα να παραγγείλουν τα προϊόντα της φθινοπωρινής συλλογής του οίκου. Για χάρη της εκδήλωσης, στην οποία κυριαρχούσε η ρουστίκ διακόσμηση, στήθηκε ένα ειδικό αγροτικό περίπτερο με τα iconic gommino loafers της Tods σε μία ποικιλία από φωτεινά χρώματα.

Η Alessandra Fachinetti δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που αποτελώ κομμάτι αυτής της πρωτοβουλίας και υποστηρίζω τον Baby Buggy, ένα φιλανθρωπικό οργανισμό του οποίο είμαστε χρόνια υποστηρικτές. Ως Ιταλική εταιρία, η οποία πάντα δίνει προσοχή στις φιλανθρωπικές ενέργειες και σε ενέργειες που αποσκοπούν στο κοινό καλό. Η φιλανθρωπία, άλλωστε, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της Tods. Δεσμευόμαστε σε σημαντικά έργα σε όλο τον κόσμο. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Jessica Seinfeld, η οποία άνοιξη το σπίτι της για εμάς και για αυτή την εκδήλωση και που μου έδωσε την ευκαιρία να βιώσω την πρώτη μου εμπειρία στα Hamptons.

Παραβρέθηκαν oi: Alessandra Facchinetti, Ali Wentworth, Amanda Brooks, Athena Calderone, Carlos Mota, Derek Blasberg, Gayle King, Jessica Seinfeld, Jessica Joffe, Jonathan Horowitz, Kate Betts, Kate Foley, Lucy Sykes, Mamie Gummer, Michelle Hicks, Nausheen Shah, Neil Patrick Harris & David Burtke, Olivia Chantecaille, Pamela Hanson, Rachel Hruska & Sean MacPherson, Rob Pruitt, Rula Jebreal, Stephanie LaCava, Tali Lennox, το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού Baby Buggy® καθώς και χρόνια υποστηρικτές του οργανισμού. 

Vicky StoukiComment