Η Swarovski αποκαλύπτει τη συλλογή σχεδιασμένη με τη Miranda Kerr

Η MIRANDA KERR αστράφτει για τη SWAROVSKI στους κρυστάλλινους κόσμους KRISTALLWELTEN

H Swarovski, η παγκόσμια ηγέτιδα στα κοσμήματα και η μούσα της Miranda Kerr, φιλοξένησαν το διεθνή τύπο σε ένα ιδιαίτερο δείπνο στο Kristallwelten (στους Κρυστάλλινους Κόσμους της Swarovski), για να γιορτάσουν την πρώτη επίσημη συμμετοχή της Miranda στο σχεδιασμό νέας σειράς κοσμημάτων.

Οι προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένου των παγκόσμιων και των τοπικών «φίλων της Swarovski» Bryan Boy, Μargaret Zhang και Giovanna Ewbank, απόλαυσαν το ποτό τους, ενώ εξερεύνησαν το πρόσφατα ανακαινισμένο  μουσείο Kristallwelten της Swarovski, πριν απολαύσουν ένα ιδιαίτερο δείπνο στο εστιατόριο Daniel’s.

H Miranda, η οποία έλαμπε με τα κομμάτια της νέας της συλλογής, ανέβηκε στη σκηνή με το μέλος του Δ.Σ και μέλος της οικογένειας της Swarovski, Robert Buchbauer, υποδέχτηκε τους καλεσμένους και μοιράστηκε το πόσο ενθουσιασμένη είναι με την ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τη Swarovski.

Η διάσημη dj Hara Katsiki,  διασκέδασε τους παρευρισκομένους με τα αγαπημένα τραγούδια της Miranda, ενώ οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά και να αποθανατίσουν με selfies τη γοητευτική Miranda.

Vicky StoukiComment