Η STRADIVARIUS λανσάρει σήμερα τη νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές.

Η Stradivarius παρουσιάζει σήμερα μια νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές Android και iOS, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να μαθαίνουν τα τελευταία νέα και να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα των ρούχων στα καταστήματα, για μια πιο γρήγορη και εύκολη εμπειρία αγορών. Από το μενού της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει τα πιο πρόσφατα νέα και τις τάσεις, καθώς και καμπάνιες και Lookbooks. Επίσης, μπορεί να σκανάρει το καρτελάκι των ρούχων και να ελέγξει τη διαθεσιμότητα στα καταστήματα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store και το App Store.

Με το λανσάρισμα του νέου app για Android και iOS, η Stradivarius δίνει έμφαση στην αναβάθμιση των εφαρμογών της για κινητά, με στόχο να προσφέρει αφ’ ενός καλύτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες της και αφ’ ετέρου μεγαλύτερη ευχέρεια και ευκολία στις αγορές.   

Για να γιορτάσει τη νέα εφαρμογή, η Stradivarius ετοίμασε ένα special promotion. Όλοι οι χρήστες που θα κάνουν μια αγορά online στις 16 Ιουνίου, θα έχουν δωρεάν αποστολή. Ισχύει μόνο στις χώρες που λειτουργεί το online shop Stradivarius

GOOGLE PLAY            APP STORE

Vicky StoukiComment