Η BERSHKA λανσάρει το Νέο WEBSITE της με νέο look, νέα στοιχεία και ένα επανασχεδιασμένο BLOG με συμμετέχοντες από πολλές χώρες του κόσμου

Η Bershka παρουσιάζει το νέο look του website της τον Μάιο και επίσης επανασχεδιάζει το blog της, το mobile website και το app. Αφού ολοκληρώθηκε το νέο Backstage concept των καταστημάτων, το brand λανσάρει ένα νέο website με περισσότερα από 25 νέα στοιχεία και ένα ανανεωμένο και trendy image.

Έτσι, το Bershka.com γίνεται ένα πραγματικό digital flagship κατάστημα.Έχοντας επινοηθεί για κινητές συσκευές, το Bershka.com μετατρέπεται σε μια πολυκαναλική πλατφόρμα που προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε αυτήν από παντού.

Το Bershka.com δεν αναμορφώνει μόνο την εικόνα του, αλλά προσθέτει χαρακτηριστικά που θα κάνουν τις αγορές μια πραγματική εμπειρία. Περισσότερο λειτουργικό, εύκολο και άμεσο, σας επιτρέπει να κάνετε αγορές από κάθε σελίδα του website και ως guest. Για πρώτη φορά στον όμιλο Inditex, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα απλοποιημένο σύστημα εγγραφής.

Το νέο blog, το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο, μετατρέποντας το περιεχόμενό του σε άλλο ένα άμεσο κανάλι πωλήσεων, από την πλευρά της συντακτικής ομάδας και του lifestyle.

Ένα δίκτυο διεθνώνανταποκριτώνθα αναλάβουν να παρουσιάζουν τις κολεξιόν του brand μέσα από editorials μόδας, συνεντεύξεων, τάσεων και tips από στυλίστες από όλο τον κόσμο.

Από το λανσάρισμά του, η Bershka ξεκινά έναν διαγωνισμό για όλους τους πελάτες της, προσφέροντας τη δυνατότητα για ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Νέα Υόρκη και κάρτες δώρου. Για να λάβετε μέρος, αρκεί να αγοράσετε κάτι από το Bershka.com κατά το διάστημα 5-12 Μαΐου.     

Επωφεληθείτε της έκπτωσης 20% μόνο για σήμερα 5 Μαΐου και δωρεάν αποστολή για την πρώτη εβδομάδα του νέου λανσαρίσματος. (από 05/05).

Η Bershka επαναπροσδιορίζει μια νέα, ευκολότερη, διαισθαντική και καινοτόμα εμπειρία αγορών.

Μην περιμένετε να το μάθετε από άλλουςμπείτε στο www.bershka.com.

Vicky StoukiComment