Η CHAPS ντύνει τις βιτρίνες των NOTOSGALLERIES

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε η CHAPS να λανσάρει στην Ελλάδα  τη  νέα  καμπάνια της Οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων notosgalleries σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Λάρισα, & Καλαμάτα  ντύθηκαν με τα εικαστικά της νέας διαφημιστικής καμπάνιας.

Αντλώντας έμπνευση και με την πείρα δεκαετιών του RALPH LAUREN, του πιο διακεκριμένου Αμερικανού σχεδιαστή στον κόσμο, η CHAPS είναι ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό brand από το 2005, προσδίδοντας διαχρονική κομψότητα σε άνδρες και γυναίκες που ξέρουν να εκτιμούν την ποιοτική Αμερικανική μόδα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες δίνουν σε κάθε ρούχο μια μοναδική πινελιά. Τα πιο δημοφιλή σχέδια της CHAPS περιλαμβάνουν πουκάμισα με τέλεια εφαρμογή κυρίως ριγέ και καρό, συνδυασμένα με παντελόνια που κολακεύουν τη σιλουέτα. Η υπογραφή CHAPS στα polo αποτελεί σήμα κατατεθέν του brand, ακολουθώντας τα χνάρια του Ralph Lauren ο οποίος θεωρείται αυθεντία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μονόχρωμα, ριγέ και έντονα χρώματα συνδυάζονται εύκολα με όλη την υπόλοιπη συλλογή

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού των CHAPS είναι εύκολα αναγνωρίσιμη, καθώς φροντίζει οι συλλογές της να είναι πολυμορφικές, να αποπνέουν αυτοπεποίθηση και να φοριούνται για πολλά χρόνια.

http://www.chaps.gr/

Η συλλογή Chaps   διατίθεται στα notosgalleries ενώ αναμένονται πολλά νέα καταστήματα και corners προσεχώς

Vicky StoukiComment