Έκθεση «Greek Designers» στο notoshome στο Golden Hall!

Τα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού και διακόσμησης #notoshome για μια ακόμη φορά πρωτοπορούν διοργανώνοντας μια πρωτότυπη έκθεση!

Από την Παρασκευή 15 Μαΐου και για 10 ημέρες, στο πολυκατάστημα notoshome στο #Golden Hall θα λάβει χώρα μια μοναδική έκθεση νέων Ελλήνων σχεδιαστών.  Οι 12 σχεδιαστές που θα συμμετέχουν είναι:

A Future Perfect

GIS DESIGN

Gogreek - the collectibles

It's All Greek Οn Me

MY

Ploos Design

Skoumoky

Citrus ties

Greece Revisited

Ladolea Olive Oil

Sophia

COOL SOAP

 

Όσοι την επισκεφθούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στο χώρο του ελληνικού σχεδιασμού προϊόντων μέσα από την #GreekBrandNew, η οποία χτίζει σταθερά την παρουσία της στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό.

Με συντονισμένες δράσεις, η Greek Brand New οριοθετεί τη νέα ελληνική αισθητική και προσδοκά να φιλοξενήσει στους κόλπους της ό,τι καινούργιο και πρωτοποριακό σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην δημιουργία ακόμα μεγαλύτερου ρεύματος προς το νέο ελληνικό design.

Σας περιμένουμε λοιπόν να γνωρίσετε από κοντά τους ήδη καταξιωμένους σχεδιαστές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να αποκτήσετε τα δικά σας ιδιαίτερου σχεδιασμού χρηστικά αντικείμενα, καλοκαιρινά αξεσουάρ, αναμνηστικά μικροαντικείμενα, διακοσμητικά, είδη ρουχισμού και πολλά ακόμη ελληνικά branded προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας!

Η εμπειρία του shopping γίνεται ακόμα πιο απολαυστική στο notoshome στο Golden Hall! 

Vicky StoukiComment