Η PULL&BEAR λανσάρει τον online ραδιοφωνικό σταθμό της σε συνεργασία με το DEEZER

Επιλογές από την καλύτερη μουσική που ακούγεται στα καταστήματα είναι τώρα διαθέσιμες δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς να χρειάζεται λογαριασμός στη μουσική πλατφόρμα.

Το Pull&Bear Radio βγαίνει τώρα ζωντανά. Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Spotify channel, το νεανικό brand της Inditex προχωρά ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας τη μουσική του πιο κοντά στους πελάτες. Χάρις στη συνεργασία με το Deezer, μια υπηρεσία που φτάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ο χρήστης απλά επιλέγει το radio link και μπορεί να ακούσει τα καλύτερα κομμάτια που παίζονται στα καταστήματα.

Το Pull&Bear Radio αναπαράγει την εμπειρία του καταναλωτή όταν μπαίνει σε ένα φυσικό κατάστημα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη μουσική τους και να κάνουν τις αγορές τους υπό τους ήχους ορισμένων από τα καλύτερα σύγχρονα alternative κομμάτια. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή, το player εμφανίζεται σαν pop-up window όταν το ενεργοποιήσετε μέσα από το website. Είναι διαθέσιμο για τους χρήστες μέσω των κομπιούτερ τους χωρίς χρέωση, στις 68 από τις 70 χώρες όπου λειτουργεί η Pull&Bear.

Vicky StoukiComment