Σε ρυθμούς μόδας και αστείρευτης δημιουργίας τα fittings των νέων σχεδιαστών!

Ζούμε σε ρυθμούς μόδας καθώς αναμένουμε την έναρξη της 17ης Athens Xclusive Designers Week η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής.  31 Έλληνες σχεδιαστές και διεθνή fashion brands πρωταγωνιστούν στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας!

Η δεύτερη ημέρα της 17ης AXDW είναι αφιερωμένη στο θεσμό των New Designers Awards, που εδώ και 8 χρόνια αναδεικνύει και επιβραβεύει τα νέα ταλέντα. 12 νέοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις F/W 2015-16 συλλογές τους και θα διεκδικήσουν 3 διακρίσεις: Best Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk. Οι Νέοι Σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις collection τους είναι οι Fotini Baka, Leon by Ilias Wia, 2As by Aris Antoniou, Maison Anna Dorothea, Dimitrios Ordoulidis, Tryfonas Modestou, MK by Marios, Georgia Margariti, Dimale, Chris & Tonia, Euphrosyne Vlassi και Aziina. Τη μέρα θα κλείσει ο νικητής των New Designers Awards της 16ης AXDW, I. Mitakos x F. Erotokritos, ενώ στο πλαίσιο της επίδειξής θα παρουσιαστεί και η 1η συλλογή του brand Prince Erotokritos.

Είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στα fittings των νέων σχεδιαστών που πραγματοποιηθήκαν την περασμένη Κυριακή 22/3 σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Athenaeum InterContinental Athens.  Οι δημιουργίες των 12 νέων σχεδιαστών ήταν καταπληκτικές και θεωρώ ότι η διαδικασία επιλογής των τριών διακρίσεων: Best Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.  Όλοι οι σχεδιαστές, τα μοντέλα και οι συντελεστές μέσα από μία πολύ δημιουργική διαδικασία και ομαδικό πνεύμα ολοκλήρωναν επιτυχημένα την διαδικασία των fittings έτσι ώστε να διορθώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα λαμπερά fashion shows!   Μέχρι τότε δείτε μερικές backstage φωτογραφίες από τα fittings ώστε να είσαστε οι πρώτοι που θα δείτε μερικές από τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!  Θα είμαστε στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής την Κυριακή από τις 16:30 έως και τις 21:30 έτσι ώστε να θαυμάσουμε τις δημιουργίες τους, να τους εμψυχώσουμε και να γιορτάσουμε μαζί τους!  

Ευχαριστώ πολύ Athens Xclusive Designers Week για την φιλοξενία και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το site www.axdw.gr καθώς και τα social media της AXDW facebook.com/axdweek   twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek   instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek ώστε να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και για περεταίρω πληροφορίες.

Vicky StoukiComment