Τα ANIMAL χορηγός της έκθεσης “Redefining Transitions” του Δημήτρη Λιόση στη Gallery Sarri 12

Τα Animal είναι περήφανος χορηγός της 2ης προσωπικής έκθεσης του εικαστικού και team manager της ελληνικής ομάδας skate, bmx, surf & snowboard των ρούχων Animal, Δημήτρη Λιόση, με τίτλο “Redefining Transitions”.

Γνωστός από το χώρο του snowboard, του surf και του urban culture, o καλλιτέχνης δημιούργησε μια ράμπα για skateboard σε πραγματικό μέγεθος μέσα στο χώρο της γκαλερί. Η ξύλινη κατασκευή, φτιαγμένη και ζωγραφισμένη εξολοκλήρου στο χέρι, ντύθηκε εικαστικά με μαρκαδόρους, spray και stencils. Ο Δημήτρης Λιόσης εμπνεύστηκε από το ζωικό βασίλειο και από το διάκοσμο του θόλου της Ρωμαϊκής εκκλησίας του Sant’Ignaziο και τον αποτύπωσε δημιουργικά στην εσωτερική επιφάνεια της ράμπας, αντικαθιστώντας τις πρωτότυπες φιγούρες με ανθρωπόμορφα πλάσματα.

Στην ίδια έκθεση συνυπάρχουν δημιουργικά, μαζί με την ράμπα του skate, νέα ζωγραφικά επιτοίχια έργα με ανθρωπομορφικά συμπλέγματα, καθώς και τρία υπερμεγέθη τελάρα μικτής τεχνικής, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει το 1993, το 2002 και το 2014 αντίστοιχα. Tα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στη Gallery Sarri 12, ενώ η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 15 Απριλίου.

Vicky StoukiComment