Η CHAPS για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της ΝΟΤΟS COM

Η ΝΟΤΟS COM ανακοινώσε το λανσάρισμα του CHAPS στην Ελλάδα την Άνοιξη 2015, http://www.chaps.gr του αυθεντικού brand σπορ ένδυσης με Αμερικάνικο στυλ, μέλος του Ομίλου Ralph Lauren Corporation.

Αντλώντας έμπνευση και με την πείρα δεκαετιών του RALPH LAUREN, του πιο διακεκριμένου Αμερικανού σχεδιαστή στον κόσμο, η CHAPS   είναι ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό brand από το 2005, προσδίδοντας διαχρονική κομψότητα σε άνδρες και γυναίκες που ξέρουν να εκτιμούν την ποιοτική Αμερικανική μόδα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες δίνουν σε κάθε ρούχο μια μοναδική πινελιά. Τα πιο δημοφιλή σχέδια της CHAPS περιλαμβάνουν πουκάμισα με τέλεια εφαρμογή κυρίως ριγέ και καρό, συνδυασμένα με παντελόνια που κολακεύουν τη σιλουέτα. Η υπογραφή CHAPS   στα polo αποτελεί σήμα κατατεθέν του brand, ακολουθώντας τα χνάρια του Ralph Lauren ο οποίος θεωρείται αυθεντία στη συγκεκριμένη κατηγορία.  Μονόχρωμα, ριγέ και έντονα χρώματα συνδυάζονται εύκολα με όλη την υπόλοιπη συλλογή.

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού των CHAPS  είναι εύκολα αναγνωρίσιμη, καθώς φροντίζει οι συλλογές της να είναι πολυμορφικές, να αποπνέουν αυτοπεποίθηση και να φοριούνται για πολλά χρόνια.

Την Άνοιξη 2015 η  CHAPS  παρουσιάζει για τη γυναίκα μια ανεπιτήδευτη συλλογή εμπνευσμένη από τη θάλασσα και τα παλ χρώματα της  εποχής. Ελαφρά υφάσματα και κομψές γραμμές εκφράζουν μια τάση χαλαρού στυλ το οποίο διακρίνουμε στις βαμβακερές κρουστές μπλούζες σε δροσερές αποχρώσεις αλλά και στα floral prints και στις μακριές ανάλαφρες φούστες.

Για τον άνδρα προτείνει μια preppy ματιά στο κλασικό στυλ με έμπνευση από την ιστιοπλοΐα και τη ζωή στη ύπαιθρο.  Τα χρώματα που θα δούμε φέτος την Άνοιξη περισσότερο ανήκουν στην παλέτα του μπλε. Ναυτικά στοιχεία υπάρχουν σε όλη τη συλλογή, όπως πχ στα εξώραφα που διακρίνονται, στις ριγέ ζώνες, τα prints με άγκυρες και οι λεπτομέρειες από καραβόσκοινο.

http://www.chaps.gr

Η συλλογή Chaps θα διατίθεται στα notosgalleries ενώ αναμένονται πολλά νέα καταστήματα και corners προσεχώς

Vicky StoukiComment