Η Poppy Delevingne είναι η νέα μούσα των MONSOON

Η Poppy Delevingne είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας MONSOON για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2015.

Ένα από τα πιο δροσερά και πολυσυζητημένα είδωλα της βρετανικής μόδας, η Poppy είναι η πρέσβειρα των μεγάλων ευρωπαϊκών βιομηχανιών, όπως των οίκων Chanel και Louis Vuitton για το βρετανικό συμβούλιο μόδας. Με τη ματιά της φωτογράφου Emma Summerton, η καμπάνια τοποθετείται στο Beldi Country Club του Μαρακές σε ένα εξωτικό σκηνικό με φοίνικες και ανθισμένες βουκαμβίλιες. Η Amanda Bellan αποτυπώνει το χαλαρό boem στυλ της Poppy, το οποίο άλλωστε χαρακτηρίζει και τα Monsoon.

Occasionwear

Η φρεσκάδα και η θηλυκότητα αφθονούν στην ιστορία της συλλογής για τη σεζόν SS15 με τίτλο «Γαλήνη».Ο ανοιξιάτικος ήλιος με τις χρυσές του πινελιές και οι αποχρώσεις του γαλάζιου ουρανού, θυμίζουν περισσότερο στο μπλε χρώμα του μελανιού και τον αμέθυστο. Ένα ανατολίτικο στοιχείο προκύπτει από τα εντυπωσιακά ανθισμένα λουλούδια που αποτυπώνονται στα υφάσματα, ενώ οι μεταξένιες υφές με τις πτυχώσεις και το φλοράλ στοιχείο δίνουν μια έντονη αίσθηση πολυτέλειας και ανεπιτήδευτης κομψότητας. Η δαντέλα και τα ζακάρ κυριαρχούν σ’ αυτή την ιστορία με μια διακριτική προσθήκη μεταλλικής χρυσής και ασημένιας λάμψης.

Η «Jasmine» επηρεάζεται από την Ανατολή χρησιμοποιώντας floral prints που τονίζονται από τις στάμπες με τα πουλιά και τις πεταλούδες. Εξωτικές, σκούρες ανατολικές αποχρώσεις αναμειγνύονται με τις απαλές παστέλ σ’ αυτή την εξαιρετικά θηλυκή ιστορία ενώ τα όμορφα κιμονό με τις στάμπες προσθέτουν μια παραπάνω αίγλη. Τα κεντημένα μοτίβα παρουσιάζονται λαμπερά και πλούσια και δίνουν στο ύφασμα μια αίσθηση χλιδής.

Ο «Παράδεισος» προσθέτει στη συλλογή μια έντονη ενέργεια με τα χρώματα υψηλής τάσης και λάμψης. Η πλούσια ομάδα κοβαλτίου με το καθαρό/ φωτεινό γαλάζιο και το κόκκινο της φλόγας δημιουργούν μια αίσθηση ενθουσιασμού, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η έντονη φλοράλ τάση.

Η ιστορία γύρω από τα παρανυφάκια κινείται σε απαλούς τόνους που θυμίζουν παγωτό, το ζωηρό πράσινο των φύλων και τις ροζ ανταύγειες του τριαντάφυλλου. Ουδέτεροι τόνοι και το μπλε του μελανιού αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας ένα πραγματικά θηλυκό και ρομαντικό statement. Μαλακά στρώματα από τούλι, απαλά βολάν και όμορφες πιέτες δημιουργούν ένταση και ενδιαφέρον. Στολίδια που θυμίζουν πέταλα και 3D λουλούδια δίνουν μια θηλυκή αίσθηση ενώ προσθέτουν στο ύφασμα έναν αέρα φρεσκάδας.

 Daywear

Η καθημερινή συλλογή διαδραματίζει ένα συναρπαστικό ξεκίνημα στη σεζόν SS15. Οι σιλουέτες παρουσιάζονται πιο χαλαρές και φρέσκες, γεγονός που προσδίδει έναν μοντέρνο αέρα. Οι μονόχρωμες και ουδέτερες αποχρώσεις δημιουργούν μια όμορφα ραφιναρισμένη παλέτα στα μαλακά και φαρδιά φορέματα με τις θηλυκές στρώσεις, τα βολάν και τους φιόγκους, προσθέτοντας έτσι μια ενδιαφέρουσα όψη. Η δαντέλα, το μετάξι και η  γούνα αποτελούν το κλειδί γι’ αυτό το ντύσιμο!

Στο καθημερινό ντύσιμο, οι στρώσεις είναι το κλειδί για τα marl jersey και στα ανοιχτά πλεκτά – ιδανικά για το ντύσιμο αυτής της περιόδου. Καθαρές, μοντέρνες σιλουέτες παίρνουν το Monsoon ύφος με περίτεχνες και όμορφες λεπτομέρειες. Μια παλέτα με απαλούς τόνους χακί και πράσινου εντοπίζεται σε trophy jackets, μπουφάν και γιλέκα. Τα πλυμένα denim προσθέτουν απαλή και χαλαρή αίσθηση, ενώ τεχνικές όπως dip die tie dye και το macramé παρουσιάζονται σε όλη τη συλλογή.

Beach

Τα ρούχα για την παραλία παίρνουν μέρος σ’ αυτή την πολύχρωμη ιστορία, όπου οι στάμπες, τα μοτίβα και τα στολίδια βρίσκονται στο επίκεντρο. Η διάθεση επιτάσσει το bohemian στυλ με παγκόσμιες αναφορές, φέρνοντας στο προσκήνιο την Monsoon κληρονομιά. Άνετα παντελόνια για την παραλία και απλά βαμβακερά μπλουζάκια σε φαρδιά γραμμή δίνουν μια αίσθηση χαλαρότητας, ενώ το αυθεντικό tie-dye και τα καφτάνια που θυμίζουν αποχρώσεις ξύλου δίνουν στη συλλογή μια πιο μοντέρνα οπτική. Κρόσσια, επιτηδευμένα ξεφτισμένες άκρες και φούντες προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα όψη. Τα χρώματα είναι ζεστά και «πικάντικα» με λάμψεις φωτεινού aqua.

H «Πισίνα» βάζει σε σειρά την εκλεπτυσμένη λάμψη. Το aqua ξεχωρίζει ως πρωταθλητής των αποχρώσεων και συνδυάζεται με το λευκό για μια στιγμιαία καλοκαιρινή αίσθηση. Οι στάμπες θυμίζουν ζωγραφιές, γραφικά και μοιάζουν με κύματα πάνω σε καθαρά και ελαφριά υφάσματα.

 

 

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Τα λαμπερά γενέθλια του “Pure Plus”

Next
Next

Το κατάστημα Pure Plus γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτυ!