Η PULL&BEAR παρουσιάζει το νέο Image του brand με το flagship κατάστημα στην Μαδρίτη - CALLE HERMOSILLA

Με περισσότερα από 1.000 τμ εμπορικό χώρο, το κατάστημα είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των 920 σημείων του brand παγκοσμίως.

Το concept είναι εμπνευσμένο από την Καλιφόρνια, αποδίδοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, με βάση τους καθαρούς τόνους και την απλή διακόσμηση.


Το νεανικό brand του ομίλου Inditex Pull&Bear παρουσιάζει μια ανανεωμένη εικόνα, με το άνοιγμα του νέου flagship καταστήματος στην περιοχή Salamanca της Μαδρίτης, από τις πιο αριστοκρατικές και εμπορικές συνοικίες της πόλης. Το νέο σημείο είναι το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας μεταξύ των 920 που διαθέτει παγκοσμίως.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Calle Hermosilla 14, κοντά στην Calle Serrano, και διαθέτει περισσότερα από 1.000 τμ εμπορικό χώρο. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στις γυναικείες συλλογές. Μια σκάλα οδηγεί στον κάτω όροφο, όπου βρίσκονται οι ανδρικές συλλογές, παρουσιασμένες γύρω από ένα κεντρικό lounge.

Το άνοιγμα του καταστήματος ενισχύει την εμπορική παρουσία της Pull&Bear στη Μαδρίτη, όπου αρχικά ξεκίνησε το brand το 1991. Σήμερα, η αλυσίδα διαθέτει 29 σημεία πώλησης στην περιοχή της Μαδρίτης, εκ των οποίων τα 15 μέσα στην πόλη.

 

ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ

Η νέα εικόνα που παρουσιάζει η Pull&Bear σε αυτό το flagship κατάστημα, είναι μια εξέλιξη του concept Καλιφόρνια, και διατηρεί ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως το iconic surfer van και μεγάλες οθόνες LED. Ο φωτισμός είναι πιο δυνατός, η χρωματική παλέτα πιο απαλή και η διακόσμηση πιο απλή, με σκοπό να δίνεται η έμφαση στις ίδιες τις συλλογές.

Παραδοσιακά υλικά της Μεσογείου, όπως τούβλα, πήλινα στοιχεία και τσιμεντόλιθοι χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν θέρμη και οικειότητα στο χώρο. Στις προθήκες των συλλογών προστίθενται στοιχεία όπως ξύλο πεύκου και φελλός.

Στο χώρο επίσης υπάρχουν κολώνες με ύφασμα και κρυφό φωτισμό που ενισχύουν την αίσθηση του ανοιχτού χώρου, πλακάκια από λευκό μάρμαρο με λεπτομέρειες σε μαύρο και κίτρινο, παρκέ από διαφορετικά είδη ξύλου.

Στην περίμετρο της οροφής, ένα μεταλλικό δίκτυο από καθρέφτες και φωτισμό φθορίου ολοκληρώνουν την εικόνα, ώστε το έμμεσο φως προσδίδει καθαρότητα και θέρμη, ενώ άμεσα σποτ εστιάζουν στα πιο σημαντικά σημεία του καταστήματος: τα ρούχα.

 

Vicky StoukiComment