Η OYSHO ανοίγει καταστήματα σε 2 νέες αγορές: Κορέα και Σουηδία

Η Oysho ενισχύει τη στρατηγική της επέκταση στο διεθνή χώρο και φθάνει τον αριθμό των 600 καταστημάτων  

Με την είσοδό της στις νέες αγορές, τη Σεούλ και τη Στοκχόλμη, η Oysho διαθέτει συνολικά 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, εδραιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη διεθνή της επέκταση. 

Τα νέα καταστήματα, που βρίσκονται στις πρωτεύουσες της Κορέας και της Σουηδίας, εγκαινιάζονται σήμερα, 11 Νοεμβρίου, και μοιράζονται τα εξής κοινά χαρακτηριστικά: δομή, στρατηγική τοποθεσία, νέα εικόνα και ανάπτυξη προσέγγισης και αντίληψης.

 

Το νέο κατάστημα της Oysho στη Σεούλ βρίσκεται στο Coex Mall και έχει επιφάνεια πάνω από 260 τμ. Παράλληλα, το κατάστημα της Στοκχόλμης έχει επιφάνεια 220 τμ. και βρίσκεται στο  Mall of Scandinavia. Στους δύο νέους χώρους, όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα της Oysho, οι πελάτες θα μπορούν να βρουν όλες τις σειρές προϊόντων της μάρκας: sleepwear, εσώρουχα, gymwear, ρούχα για την παραλία, υποδήματα και αξεσουάρ.

Τα δύο νέα καταστήματα αντικατοπτρίζουν το νέο look & feel της Oysho, με έναν πολύ δημιουργικό σχεδιασμό, όπου το λευκό συνυπάρχει με μια ανάμιξη υλικών όπως το ξύλο, το μάρμαρο και το τούβλο, τα οποία προσδίδουν μια μοντέρνα και ανανεωμένη εικόνα, όπου το φως έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Oysho έχει εφαρμόσει τη δική της εταιρική φιλοσοφία, την οποία προσαρμόζει στην εικόνα αυτών των δύο καταστημάτων, αναπτύσσοντας έννοιες όπως ο σχεδιασμός, η καινοτομία, η άμεση αντίδραση και η προσαρμογή στις προτιμήσεις του καταναλωτή σε κάθε τοποθεσία.

Οι κολεξιόν της Oysho αλλάζουν και ανανεώνονται διαρκώς, φτάνοντας στα καταστήματα κάθε εβδομάδα, προσφέροντας έτσι προϊόντα κατάλληλα για κάθε περίοδο του έτους, για την συγκεκριμένη αγορά όπου απευθύνονται και τις τάσεις που επικρατούν κάθε στιγμή. 

Vicky StoukiComment