Το 1ο American Eagle Outfitters (ΑΕΟ) άνοιξε στην Ελλάδα κερδίζοντας τις καρδιές μας!

Η  αμερικανική  φίρμα  νεανικής ένδυσης American Eagle Outfitters (ΑΕΟ), ήρθε στην Ελλάδα με τον όμιλο Notos Com Holdings. Το πρώτο κατάστημα 550μ2, άνοιξε την 1 Οκτωβρίου στο The Mall Athens μέσα σε μία λαμπερή γιορτή και ζεστή φιλοξενία της ομάδας!  Τόσο το κατάστημα όσο και το προσωπικό και την νέα συλλογή κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας!

H American Eagle Outfitters ιδρύθηκε το 1977 στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας, πόλη όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας. Επιπλέον, η ΑΕΟ έχει σχεδιαστικό γραφείο στη Νέα Υόρκη

Η American Eagle Outfitters είναι ένα brand που ξεχωρίζει για τα επιδέξια επεξεργασμένα, υψηλής ποιότητας jeans της.  Η συλλογή, ανδρική & γυναικεία  περιλαμβάνει graphic T-shirts, accessories, πανωφόρια, υποδήματα και άλλα πολλά, εστιάζοντας σε καταναλωτές 15-35 χρόνων. Φτιάχνουμε ρούχα που ταιριάζουν άνετα στη ζωή εκείνων που τα φορούν. Μοδάτα. Casual. Προσιτά. Ρούχα που είναι cool χωρίς να προσπαθήσουν πολύ γι’ αυτό.

Στην Ευρώπη, μετά το Λονδίνο, το νέο κατάστημα ΑΕΟ με την πλήρη συλλογή, άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015 στην ωραιότερη γωνιά του THE MALL ATHENS  Είμαστε αληθινοί. Είμαστε εκφραστές του ελεύθερου Αμερικανικού στυλ.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν περισσότερα από 900 ΑΕΟ καταστήματα.

Vicky StoukiComment