Γνωρίζουμε την εταιρεία πολυτελών δερμάτινων ειδών Maxwell Scott Bags!

Η εταιρεία πολυτελών δερμάτινων ειδών Maxwell Scott Bags πρόσφατα λάνσαρε το νέο του brand και την νέα του ιστοσελίδα με πολλές προτάσεις τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα!  Η Maxwell Scott Bags είναι μία πολυεθνική εταιρεία, έχοντας ως βάση το York στο North Yorkshire της Βρετανίας.  Παντρεύοντας το βρετανικό σχέδιο με την ιταλική δεξιοτεχνία για να δημιουργήσει πολυτελή δερμάτινα προϊόντα, μία συλλογή που διαθέτει από χαρτοφύλακες και αποσκευές μέχρι τσάντες και αξεσουάρ.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 από τον William Forshaw.  Η Maxwell Scott Bags  ξεκίνησε τις δραστηριότητες της προμηθεύοντας χαρτοφύλακες σε εταιρικούς πελάτες στο Λονδίνο.  Ο William Forshaw παρατήρησε ένα κενό στην αγορά καθώς πολλοί εργαζόμενοι χρησιμοποιούσαν πλαστικές σακούλες αντί για επαγγελματικούς χαρτοφύλακες στο χώρο εργασίας τους.

Έτσι μετά από ένα οικογενειακό ταξίδι στην Ιταλία, η παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή του ιταλικού δέρματος κέρδισε το ενδιαφέρον του William Forshaw.  Αρχίζοντας να ψάχνει για την καλύτερη ποιότητα του δέρματος ώστε να παράγει τις πιο ποιοτικές τσάντες.  Ένα ιδιαίτερα αγαπητό εργοστάσιο στην Τοσκάνη επιλέχθηκε, και η Maxwell Scott Bags άρχισε την παραγωγή. 

Ο William Forshaw, Ιδρυτής του Maxwell Scott Bags δήλωσε:  "Κάνοντας μία αναδρομή πίσω στο 2002, είχα ένα μικρό όραμα και πάθος για το δέρμα, και η επιχείρηση δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσετε από τότε!  Έχοντας πλέον πάνω από μία δεκαετία επαγγελματικής εμπειρίας στον σχεδιασμό και στην παραγωγή , ένιωσα ότι ένα rebranding ήταν αναγκαίο ώστε να ξεκινήσει μία νέα γενιά για τους λάτρεις του δέρματος.

"Από το 2002, η Maxwell Scott Bags έχει επεκταθεί και πλέον έχουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διεθνές επίπεδο. Αν και ακόμα είμαστε μία μικρή επιχείρηση τόσο όσον αφορά τον κύκλο εργασιών μας όσο και τον αριθμό του προσωπικού μας, η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη της έχοντας ως στόχο να γίνει η αγαπημένη βρετανική εταιρεία για πολυτελείς τσάντες

Η βρετανική εταιρεία διαφοροποιείται και ξεχωρίζει χρησιμοποιώντας τα  καλύτερα και τα πιο εξαιρετικά ιταλικά δέρματα ώστε να εγγυάται την μακροβιότητα των προϊόντων της.  Τυχόν γδαρσίματα εξαλείφονται καθώς το δέρμα αναπτύσσει μια όμορφη πατίνα με την πάροδο του χρόνου, αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της Maxwell Scott Bags βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να λανσάρει την νέα της εικόνα μετά το rebranding που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους.  Η Maxwell Scott Bags έχει πλέον μία νέα και στιλάτη ιστοσελίδα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε ένα ενημερωτικό blog και μία νέα σειρά προϊόντων πρόκειται να λανσαριστεί.  Η βρετανική εταιρεία διανύει μία συναρπαστική και δημιουργική χρονική περίοδο.

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Maxwell Scott Bags www.maxwellscottbags.com για να δείτε την μοναδική συλλογή για άνδρες και γυναίκες!  Τα προϊόντα της εταιρείας δεν βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το site της εταιρείας.

Vicky StoukiComment