Η Γλυφάδα καλωσόρισε με ένα FASHION PARTY το νέο Η&Μ SPOT

Η H&M την Πέμπτη, 4/9 το απόγευμα εγκαινίασε μέσα από ένα μοναδικό fashion party το νέο hot spot στην Γλυφάδα, Α. Μεταξά 41 και το λανσάρισμα της συλλογής H&M Studio A/W 2014. Ένα ξεχωριστό fashion party γεμάτο μόδα, μουσική και πολλά happenings, όπου παρευρέθηκαν συνεργάτες, εκπρόσωποι Τύπου και πολλοί επώνυμοι.   

Το πάρτι ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από τον Store Manager, Γιάννη Παπαϊωάννου και τη Βίκυ Μωρτάκη, Sales Advisor που καλωσόρισαν τους πρώτους πελάτες στο κατάστημα.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν τη συλλογή H&M Studio φορεμένη από τις επώνυμες επίσημες καλεσμένες της Η&Μ: Ελένη Πετρουλάκη, Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, ενώ παρακολούθησαν τη live φωτογράφηση που επιμελήθηκε η γνωστή φωτογράφος μόδας, Ιωάννα Χατζηανδρέου με πρωταγωνιστές τα μοντέλα Μonica, Κvita και Daan. Τα μοναδικά cocktails του Momix Bar και οι μουσικές επιλογές του DJ Angel Stoxx ολοκλήρωσαν την ατμόσφαιρα του πάρτι.

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Αρετή Κοσμίδου, ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD TV

Vicky StoukiComment