Ο Nassos Ntotsikas κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο επιτυχημένο Your Inner Beauty Out Event!

Η περασμένη Κυριακή ήταν αφιερωμένη στο well being και σε εκπροσώπους της τέχνης, της μόδας και του design, φιλοξενούμενοι από έναν μοναδικό χώρο όπως είναι το Island club restaurant στην Βάρκιζα.

Ένα all day event, από τις 12:00 εώς τις 20:00 αφιερωμένο στο well being και στην μόδα!  Όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να δοκιμάσουν τις νοστιμότατες healthy salads, να απολαύσουν unlimited yoga από τα Hot Υoga studios, να ακούσουν υπέροχη μουσική από το enlefko.fm, να συναντήσουν από κοντά Έλληνες σχεδιαστές και να ενημερωθούν για τις τάσεις του χειμώνα, καθώς και να ακούσουν διατροφικές συμβουλές από τον Θαλή Παναγιώτου.

Το απόγευμα στο Fashion Show, υπό την επιμέλεια του Μάνου Γερακίνη, παρακολουθήσαμε τις χειμερινές συλλογές 11 σχεδιαστών όπως ο Nassos Ntotsikas, ο Βασίλης Ζούλιας, η Χαρά Λεμπέση και η Kathy Heyndels.  Το Fashion Show παρουσιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ο επίλογος δόθηκε με έναν από τους αγαπημένους μας δασκάλους της Hot Yoga, τον Ion Mangos όπου περπάτησε στην πασαρέλα κάνοντας στάσεις yoga και τελείωσε με την γνωστή στάση Namaste!

Απολαύσαμε την νέα ξεχωριστή συλλογή του Nassos Ntotsikas Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 με μοναδικά κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε για κάθε περίσταση και συνδυάζοντας τα με τα ξεχωριστά αξεσουάρ δίνοντας μοναδικό στυλ στο look μας. 

Δείτε εικόνες από το περίπτερο του Nassos Ntotsikas με την νέα συλλογή και ένα μικρό video από το Fashion Show όπου παρουσίασε δύο από τις μοναδικές του δημιουργίες που κέρδισε αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις!

Vicky StoukiComment