Η Oysho γιόρτασε το νέο, ανακαινισμένο κατάστημά της μέσα από ένα λαμπερό πάρτυ

Η Oysho, η ισπανική αλυσίδα εσωρούχων και homewear του ομίλου Inditex, συνεχίζοντας την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, εγκαινίασε το νέο ανακαινισμένο κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 56.

 

Γιορτάσαμε τα εγκαίνια του ξεχωριστού ανακαινισμένου καταστήματος Oysho στην Ερμού, μέσα από ένα λαμπερό πάρτυ με πολύ χαρούμενη διάθεση, με την γλυκιά γεύση του παγωτού, την μουσική της DJ Angelina και την μοναδική φιλοξενία της OYSHO ομίλου Inditex!  Το shopping των εσωρούχων και homewear γίνεται πλέον μία πολύ ξεχωριστή και ευχάριστη εμπειρία!  

 

Το νέο κατάστημα αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας, καθώς παρουσιάζει τη νέα φιλοσοφία και εικόνα των καταστημάτων Oysho. Μια εικόνα που αντικατοπτρίζει στοιχεία του παρελθόντος, σε ένα υπέροχο μίγμα βασικών υλικών όπως το ξύλο και το σίδερο με νεωτεριστικά χαρακτηριστικά όπως τα κεραμικά και οι μεταλλικοί σωλήνες.  Στο χώρο πρωταγωνιστούν απρόσμενοι συνδυασμοί, όπως τα μπούστα από σύρμα με τις αντικέ καρέκλες, που παίρνουν τη θέση των μοντέρνων σκαμπό, σε ποικιλία τυπωμάτων.  Ο χώρος φωτίζεται από απαλό και έμμεσο φωτισμό, καθώς και εστιακά φώτα με λάμπες σε διαφορετικά στυλ, που δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.  Το ανακαινισμένο κατάστημα της Ερμού έχει επιφάνεια 200 τμ και εκτείνεται σε δύο ορόφους, ισόγειο και υπόγειο. Στο ισόγειο δεσπόζει το νέο videowall, που φαίνεται από το δρόμο, ενώ οθόνες touchscreen βρίσκονται σε όλο το χώρο.

 

Στην Ελλάδα, η Oysho διαθέτει 18 καταστήματα σε Αθήνα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ρόδο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμάτα και Κρήτη. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα μια σημαντική αγορά για τον Όμιλο Inditex, φιλοξενώντας περισσότερα από 150 καταστήματα των αλυσίδων του Ομίλου. Διεθνώς, λειτουργούν περισσότερα από 550 καταστήματα Oysho σε 40 χώρες στην Ευρώπη, Αφρική, Αμερική και Ασία. Από το 2011 λειτουργεί και το online κατάστημα σε 14 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

 

Η αλυσίδα Oysho δημιουργήθηκε το 2001 με σκοπό να μεταφέρει το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της Zara και στην αγορά των εσωρούχων και homewear. Σήμερα, η αλυσίδα διαθέτει έξι διαφορετικές σειρές προϊόντων (εσώρουχα, παντόφλες, αθλητική ένδυση, αξεσουάρ και υποδήματα) και απευθύνεται στις νέες γυναίκες της πόλης, με μοντέρνο και κοσμοπολίτικο αέρα, που φροντίζουν τον εαυτό τους με τις τάσεις της μόδας χωρίς να παραβλέπουν την άνεσή τους. 

Vicky StoukiComment