Δυναμικά ξεκινά το Β’ Εξάμηνο για το L’ OFFICIEL Hellas!

Sold-Out το διπλό, ανατρεπτικό τεύχος Ιουνίου 2014!

Με αφορμή το λανσάρισμα του LOFFICIEL Hommes στην Ελλάδα, το τεύχος Ιουνίου 2014 «πάντρεψε» μοναδικά τη γυναικεία με την ανδρική του ύλη και φιλοξένησε στα εξώφυλλά του την εκρηκτική Πάολα και τον εκκεντρικό Λάκη Γαβαλά. Το τεύχος έσπασε κάθε ρεκόρ αναφορών στις μηχανές ηλεκτρονικής αναζήτησης, φιλοξενήθηκε ως «καυτό θέμα» σε τηλεοπτικές εκπομπές και lifestyle περιοδικά και αγαπήθηκε τόσο από τους αναγνώστες σε ολόκληρη τη χώρα που εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως!

Αλλαγή στον επίσημο προγραμματισμό!

Ανταποκρινόμενοι στις τάσεις της ελληνικής αγοράς διαχωρίζουμε το μήνα Δεκέμβριο από τον Ιανουάριο με διπλά τεύχη πλέον αυτά του Ιουλίου-Αυγούστου και Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου! Έτσι, 10 συνολικά τεύχη θα κυκλοφορούν μέσα στο χρόνο, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Επίσης, μεταφέρουμε την κυκλοφορία των τευχών στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ακολουθώντας τις αντίστοιχες κυκλοφορίες του ανταγωνισμού στο περίπτερο. Το νέο διπλό τεύχος Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2014 θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου με τα επόμενα να ακολουθούν την ίδια λογική.

 

Το LOFFICIEL τώρα και στην Κύπρο!

Σε συνεργασία με την επιτυχημένη εφημερίδα «24» το LOFFICIEL κυκλοφορεί πλέον ως μηνιαίο ένθετο με τιράζ 5.000.

 

Focus στο συνδρομητικό κοινό!

Η Laskaris Fashion Media συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες χτίζοντας βήμα-βήμα τη συνδρομητική βάση των περιοδικών LOFFICIEL και LOFFICIEL Hommes. Πέρα, λοιπόν, από τις ατομικές συνδρομές η Laskaris Fashion Media εξασφαλίζει ένα σημαντικό συνδρομητικό κοινό που λαμβάνει προσωπικά κάθε νέο τεύχος! Η συνδρομητική βάση αγγίζει ήδη τα 12.000 άτομα πανελλαδικά. Πιο συγκεκριμένα, το 54,6% του συνόλου αφορά στην Αθήνα και το 44,4% στην επαρχία με το 84% να είναι γυναίκες και το 16% άνδρες. «Σταδιακά το ενδιαφέρον των πωλήσεων για την εταιρεία μας συγκεντρώνεται στις ετήσιες συνδρομές και όχι στο περίπτερο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα διεθνή τίτλο Μόδας», σχολιάζει ο εκδότης κ. Ηλίας Λάσκαρις! Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσεται μια δυναμική σχέση με τους αναγνώστες και έτσι εντείνεται το ενδιαφέρον των διαφημιζομένων για κληρώσεις και διαγωνισμούς, δειγματοδιανομές προϊόντων, ειδικές εκπτώσεις και προσφορές αλλά και δημιουργικές συνεργασίες που θα εξασφαλίζουν προνόμια αποκλειστικά και μόνο για τους συνδρομητές. «Επίσης, μέσω των συνδρομών έχουμε στη διάθεση μας πληροφορίες για τους αναγνώστες μας, όπως την ηλικία, το φύλο, τον τόπο διαμονής και τις καταναλωτικές τους συνήθειες, που καμία στατιστική υπηρεσία δεν μπορεί να μας δώσει με ακρίβεια», συμπληρώνει ο κ. Λάσκαρις.


LOFFICIEL & LOFFICIEL Hommes ξανά μαζί!

Το νέο τεύχος του LOFFICIEL έρχεται διπλό στις 22 Σεπτεμβρίου 2014 μαζί με το LOFFICIEL Hommes, με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες.

 

 

 

Vicky StoukiComment