Τα Homesies γιόρτασαν την συνεργασία τους με το Fashion Workshop by Vicky Kaya!

Τα Homesies γιόρτασαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, με ένα μοναδικό Exclusive Event!

Την Πέμπτη 29 Μαίου, τα Homesies γιόρτασαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, σε ένα μοναδικό fashion party για το launch των 13 exclusive σχεδίων που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές της σχολής καθώς και για την παρουσίαση της νέας συλλογής Καλοκαίρι 2014!

Eπεμβαίνοντας  για  2  ολόκληρους  μήνες    «χωρίς  περιορισμούς»    στα  σχέδια της  νέας  σειράς  SS14,  οι  ομάδες των  σπουδαστών  παρουσίασαν  τα  σχέδια  τους  στο μεγάλο  Fashion  Editors  &  Bloggers  event   υπό  τους  ήχους  του Dj JohnJohn και της δροσιστικής γεύσης του PIMMS Fizz διεκδικώντας παράλληλα μια 6μηνη συνεργασία/υποτροφία  στο   δημιουργικό  team   των   Homesies!

Έπειτα από τη ψηφοφορία του κοινού του TLife.gr σε συνδυασμό με τις ψήφους της κριτικής επιπτροπής  πρώτος  νικητής  αναδείχθηκε  ο  Γιώργος  Καψιμάλης και η ομάδα του ενώ…όλοι οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε μια  «μυστική» ψηφοφορία βραβεύοντας το δικό τους αγαπημένο Homesie δίνοντας τη δυνατότητα στην Λυδία Μπενάκη και στην ομάδα της να κερδίσει το δεύτερο βραβείο, για μια ακόμη υποτροφία στην creative ομάδα των Homesies!

*Τα 2 exclusive κομμάτια που κέρδισαν στον διαγωνισμό  θα  βρίσκονται διαθέσιμα    στο www.homesies.gr από τις 10 Ιουνίου 2014 (κατόπιν παραγγελίας).

 

Λίγα λόγια για τα Homesies

Βασισμένα στην φιλοσοφία των onesies το  υπέρτατο  fashion  item διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο όπως οι Brad Pitt, Rihanna, Justin Bieber, Kesha και Kris Jenner και Cara Delevigne και No1 προϊόν ένδυσης σε πωλήσεις στην Ευρώπη τα Homesies είναι εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες ενηλίκων οι οποίες αποτελούν το πιο σύγχρονο και απόλυτο loungewear και street wear trend που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, εφαρμόζοντας κατάλληλα στο σώμα ώστε να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε εκείνον που τα φοράει.

Ανακάλυψε μια πολύ ξεχωριστή γκάμα Homesies τα οποία παράγονται στην Ελλάδα, με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και έχουν ένα εμπνευσμένο οικολογικό packaging που από μόνο του είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ.Εαν είστε λοιπόν οπαδός του στυλ, της κομψότητας και της άνεσης τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Eshop της Homesies.  www.homesies.gr

Κεντρική Διάθεση : M. Ασίας 24, Ν. Ερυθραία, τηλ. 2130317774


Λίγα λόγια για το Fashion Workshop by Vicky Kaya

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ελευθέρων σπουδών στην  καρδιά  της Αθήνας, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και τη ModArt  Paris  International,  και  το  leading  fashion school αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου καταρτισμένοι επαγγελματίες από όλους τους σχετικούς χώρους, θα προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές. Διαθέτει τμήμα Fashion Design, Creation & Styling διάρκειας τριών ετών, καθώς και τμήμα Fashion Management & Journalism, διάρκειας ενός  έτους. Διαθέτει επιπλέον ένα καλοκαιρινό εντατικό πρόγραμμα, σεμινάρια και short courses. Όπως  προαναφέρθηκε, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της συνεργασίας του Fashion Workshop με τον  εκπαιδευτικό κολοσσό της Γαλλίας στο χώρο της μόδας, Mod' Art Paris International, τον Σεπτέμβριο του 2013. H Mod' Art International σχεδίασε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών για το Fashion Workshop στην Ελλάδα, σε συνάρτηση με το syllabus που ακολουθούν οι Γάλλοι μαθητές του τμήματος Fashion Creation της γαλλικής σχολής και παρακολουθεί ενδελεχώς την εξέλιξη και απόδοση των φοιτητών του Workshop.

 

Το concept καθώς και τη διοργάνωση του Homesies Bloggers Event ανέλαβε η Διαφημιστική εταιρεία Act & React.

 

 

Vicky StoukiComment