Το 3ο τεύχος του L’Officiel Hellas κυκλοφορεί την Δευτέρα 12/5!

ΤΤο 3ο τεύχος του αγαπημένου μας L’Officiel Hellas θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Δευτέρα 12/5!

 

Το L’Officiel Hellas έχει κερδίσει αναμφισβήτητα τις καρδιές μας μετά την επανακυκλοφορία του!  Πρόκειται για ένα περιοδικό που έχει κάνει την διαφορά τόσο με την ποιότητα του κάθε τεύχους, όσο και με τα μοναδικά αφιερώματα, ξεχωριστά άρθρα και συνεντεύξεις.  Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την επιτυχημένη πορεία του περιοδικού βρίσκεται μία πολύ αξιόλογη και ξεχωριστή ομάδα συνεργατών, οι οποίοι εργάζονται με πολύ όρεξη, ζήλο και δημιουργική διάθεση!   

Το Vicky’s Style εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το εξώφυλλο του 3ου τεύχους, viedo καθώς και backstage υλικό της μοναδικής και ανατρεπτικής νυφικής φωτογράφισης. ”Αέρινα υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και εντυπωσιακά πετράδια επισημοποιούν τη σχέση τους σε μία ανατρεπτική τελετή με την υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών”.

Στο avant premiere κομμάτι, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα ωραιότερα αξεσουάρ και τις τελευταίες τάσεις τις μόδας, ανάλογα με το τι τύπος γυναίκας είσαι και σε ποια περίσταση θα βρεθείς: θα υπάρχουν τέσσερις τύποι: 

Executive

Night Out

All day

VAMOS A LA PLAYA

 

Όπως σε κάθε τεύχος το L’Officiel Hellas του Μαΐου θα έχει πολλά θέματα μόδας, how to wear, συνεντεύξεις, τα αρώματα της σεζόν και τα τοπ προϊόντα ομορφιάς για προστασία από τον ήλιο, αλλά και επαναστατικών προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας.

 

L’Officiel Hellas ανυπομονούμε να σε διαβάσουμε!!!

10294365_842251085803158_2130720087610123706_n.jpg

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή του  L’Officiel Hellas με 25% έκπτωση!  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 6147650 ή via email info@laskarismedia.com   FB page: https://www.facebook.com/LOfficielHellas  

Vicky StoukiComment