Το Fashion Workshop by Vicky Kaya σχεδιάζει για τα Homesies!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα, τα Homesies, το loungewear και streetwear που αποτελεί πλέον την νέα τάση στον χώρο της ένδυσης, προχωρούν σε μια καινοτόμα συνεργασία με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, με τους σπουδαστές να επεμβαίνουν «χωρίς περιορισμούς» στα σχέδια της νέας συλλογής SS14 και να διαγωνίζονται για μια θέση στην δημιουργική ομάδα των Homesies.

Σε φρέσκα, φωτεινά χρώματα, νέα υφάσματα & υφές και με πρωτοποριακά μήκη και κοψίματα, κάθε Hοmesie  της νέας καλοκαιρινής συλλογής μετατρέπεται δημιουργικά σε έναν ολόσωμο καμβά: οι σπουδαστές Fashion Design του Fashion Workshop by Vicky Kaya καλούνται να δώσουν τη δική τους σχεδιαστική προσέγγιση και να τα μεταμορφώσουν, δημιουργώντας μια exclusive σειρά.

Οι ομάδες σπουδαστών θα παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα μεγάλο Fashion Editors & Bloggers event στις 21 Μαϊου, συμμετέχοντας παράλληλα σε έναν διαγωνισμό για μια 6μηνη συνεργασία/υποτροφία στο δημιουργικό team των Homesies!  Το αναγνωστικό κοινό του TLife.gr θα συμμετασχει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και θα «συναποφασίσει» μαζί με την κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Βίκυ Καγιά, την Creative Manager των Homesies και την Fashion Editor του χορηγού επικοινωνίας Tlife.gr. Στόχος είναι να θα  επιλεχθεί η ομάδα που θα αναδείξει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το νέο πρόσωπο της ελληνικής μόδας!

Λίγα λόγια για τα Homesies

Βασισμένα στην φιλοσοφία των onesies - το υπέρτατο fashion item διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο όπως οι Brad Pitt, Rihanna, Justin Bieber, Kesha και Kris Jenner και Cara Delevigne και No1 προϊόν ένδυσης σε πωλήσεις στην Ευρώπη - τα Homesies είναι εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες ενηλίκων οι οποίες αποτελούν το πιο σύγχρονο και απόλυτο loungewear και street wear trend που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, εφαρμόζοντας κατάλληλα στο σώμα ώστε να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε εκείνον που τα φοράει.

Διατηρώντας την φιλοσοφία των onesies, αλλά με τη χρήση καινοτόμων για το είδος υφασμάτων και σχεδίων, που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, επέβαλλαν τη νέα μόδα και στην χώρα μας. Ανακάλυψε μια πολύ ξεχωριστή γκάμα από onesies, Homesies τα οποία παράγονται στην Ελλάδα, με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και έχουν ένα εμπνευσμένο οικολογικό packaging που από μόνο του είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ. Τα Homesies συνεργάζονται με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, μετατρέποντας τα onesies σε ολόσωμο καμβά! Ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική δυνατότητα προσωποποίησης, με την αποκλειστική παραγωγή κατόπιν παραγγελίας.

Εαν είστε  λοιπόν οπαδός του στυλ, της κομψότητας και της άνεσης τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το E-shop της Homesies.  www.homesies.gr

Κεντρική Διάθεση : M. Ασίας 24, Ν. Ερυθραία, τηλ. 2130317774 

Λίγα λόγια για το Fashion Workshop by Vicky Kaya

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ελευθέρων σπουδών στην καρδιά της Αθήνας, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και τη Mod’ Art Paris International, και το leading fashion school αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου καταρτισμένοι επαγγελματίες από όλους τους σχετικούς χώρους, θα προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές. Διαθέτει τμήμα Fashion Design, Creation & Styling διάρκειας τριών ετών, καθώς και τμήμα Fashion Management & Journalism, διάρκειας ενός έτους. Διαθέτει επιπλέον ένα καλοκαιρινό εντατικό πρόγραμμα, σεμινάρια και short courses. Όπως προαναφέρθηκε, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της συνεργασίας του Fashion Workshop με τον εκπαιδευτικό κολοσσό της Γαλλίας στο χώρο της μόδας, Mod' Art Paris International, τον Σεπτέμβριο του 2013. H Mod' Art International σχεδίασε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών για το Fashion Workshop στην Ελλάδα, σε συνάρτηση με το syllabus που ακολουθούν οι Γάλλοι μαθητές του τμήματος Fashion Creation της γαλλικής σχολής και παρακολουθεί ενδελεχώς την εξέλιξη και απόδοση των φοιτητών του Workshop.

Vicky StoukiComment