Ο Nassos Ntotsikas συμμετέχει στο πρώτο Fashion Revolution Day WHO MADE YOUR CLOTHES? #INSIDEOUT

Στις 24 Απριλίου 2014, ένα χρόνο μετά την κατάρρευση του εργοστασίου Ράνα Πλάζα στο Μπανγκλαντές περισσότερες από 52 χώρες, συμμετέχουν στο πρώτο Fashion Revolution Day. Ο στόχος του Fashion Revolution Day είναι να μας αφυπνίσει, ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει έτσι ώστε πριν από την αγορά ενός ρούχου να σκεφτόμαστε τις ιστορίες των ανθρώπων που το φτιάχνουν.

Ξεκινάμε την "επανάσταση" τιμώντας τα θύματα και ενημερωνόμαστε για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανίας της μόδας. Για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας για ένα καλύτερο κόσμο της μόδας, αυτή τη χρονιά γιορτάζουμε όλοι μαζί στον πολυχώρο του Nixon στις 20.30 φορώντας ένα ρούχο ανάποδα και κάνουμε μια απλή ερώτηση "Ποιός έφτιαξε τα ρούχα μας?" #insideout

Στην εκδήλωση, ανερχόμενοι, αλλά και ήδη καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, καλλιτέχνες και σχολές μόδας θα υποστηρίξουν αυτή την κίνηση που τιμά τα θύματα εκείνης της ημέρας και με θετικό τρόπο δείχνουν στους καταναλωτές τη σημασία της διαφάνειας στην γραμμή παραγωγής και τους ανθρώπους πίσω από την ετικέτα, εκθέτοντας δημιουργήματα εμπνευσμένα από την ερώτηση WHO MADE YOUR CLOTHES? Γιορτάζουμε, λοιπόν, την μόδα και διαδίδουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτήν στο πρώτο Fashion Revolution Day, στις 24 Απριλίου!


Για να κλείσετε θέση στο event κάνετε click στο παρακάτω Link ή πάνω στο Link στο event που γράφει "Get Tickets" http://fashionrevolutiongr.splashthat.com/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fashionrevolution.org ή στείλτε το μήνυμα σας στην επίσημη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/FashionRevolutionGreece.

Vicky StoukiComment