Το νέο e-shop του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή, Kalogirou.com, είναι πλέον γεγονός!

KALOGIROU.COM

To απόλυτο fashion e-shop με την υπογραφή KΑΛΟΓΗΡΟΥ

Μετρώντας 124 χρόνια στο χώρο της μόδας, τα καταστήματα Καλογήρου, ανταποκρίνονται στην επιθυμία των πελατών τους και παρουσιάζουν το πρώτο τους ηλεκτρονικό κατάστημα Kalogirou.com.

Η αγοραστική εμπειρία που περνά από γενιά σε γενιά, ακολουθεί τις επιταγές της εποχής και εισέρχεται στον ψηφιακό κόσμο. Αυτό ακριβώς το μήνυμα συνοψίζεται σε ένα video (*) που σηματοδοτεί τo λανσάρισμα και περιγράφει αριστοτεχνικά πώς το Kalogirou.com έρχεται να ολοκληρώσει το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων Καλογήρου.

Το e-shop μοιράζεται την ίδια ιστορία, αξίες και ανθρώπους με το ιστορικό brand. Προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί διατηρώντας την ίδια υψηλή αισθητική και φιλοξενώντας περισσότερους από 40 επώνυμους προμηθευτές από τα παγκόσμια catwalks.

Αυτό, όμως, που το Kalogirou.com καταφέρνει να απογειώσει, είναι το customer service που χαρακτηρίζει την Καλογήρου, καθώς το εμπλουτίζει με μία σειρά από καινοτομίες, μοναδικές για τα ελληνικά e-shop, όπως:

  • Φωτογραφίες των προϊόντων σε υψηλή ανάλυση που επιτρέπουν την περιήγηση 360ο μοιρών (360ο view) και τη μεγέθυνση όλων των λεπτομερειών.
  • Εκτέλεση αγοράς στο e-shop με δυνατότητα αλλαγής σε φυσικό κατάστημα.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης οn-line της διαθεσιμότητας προϊόντων που βρίσκονται στα φυσικά καταστήματα (stock availability).
  • Δυνατότητα προαγοράς, δηλαδή εκτέλεση οn-line αγοράς προϊόντων που δεν έχουν φτάσει ακόμα στην Ελλάδα (coming soon).
  • Δυνατότητα εκτέλεσης ειδικών παραγγελιών για προϊόντα που παγκόσμια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα (special orders).
  • Αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές.
  • Διαρκή ενημέρωση για τον κόσμο της μόδας, των τάσεων και των celebrities βασισμένη στις επίσημες προτάσεις των ξένων οίκων που εκπροσωπούνται στα καταστήματα Καλογήρου.

Γνωστή για την αγάπη της προς την καινοτομία, η Καλογήρου δεν θα σταματήσει να διανθίζει διαρκώς την παραπάνω λίστα με νέες πρωτοποριακές ενέργειες.

 

Λιτά αλλά ξεκάθαρα, τα καταστήματα Καλογήρου συγκεντρώνουν όλα τα συναισθήματα της σημερινής δύσκολης εποχής στην απλή ελληνική λέξη «Ανοίξαμε» που παραδοσιακά συνόδευε το άνοιγμα των καταστημάτων στην Ελλάδα. Καλωσορίσατε στο Kalogirou.com, για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία e-shopping!

Vicky StoukiComment