Η LE COQ SPORTIF στα Notos Galleries

Η φίρμα “LE COQ SPORTIF” επιβεβαιώνει την επιστροφή της  στην Ελλάδα μέσω των notos galleries ταυτόχρονα με το δυνατό come back που επιχειρεί παγκοσμίως  Η μεγάλη επιστροφή του γαλλικού brand σηματοδοτείται από το άνοιγμα του flagship store στο Λονδίνο τον Μάιο. 

Η ιστορία του Le Coq sportif  ξεκινά το 1882 με το άνοιγμα ενός μικρού καταστήματος που πουλούσε  κάλτσες στη περιοχή Romilly-sur-Seine, σ την περιοχής της Καμπανίας που ονομάζεται Aube.

Ο Emile Camuset, ο άνθρωπος που άνοιξε αυτό το κατάστημα, αγάπησε τον αθλητισμό με πάθος. Όταν άρχισε να κατασκευάζει αθλητικά ρούχα  στο μικρό εργαστήριο του,  δεν φαντάστηκε ότι,  130 χρόνια μετά, η Le Coq Sportif θα γινόταν  ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά σήματα στον κόσμο, ξακουστό  για τα είδη ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού  εξοπλισμού .

 Σήμερα  η  LE COQ SPORTIF είναι ο επίσημος προμηθευτής του Tour de France.   

 Στην φετινή συλλογή ξεχωρίζουν τα ECLAT (τύπος παπουτσιών για τρέξιμο) που τώρα εκτός από τα γήπεδα  μπαίνουν δυναμικά και στο χώρο της Μόδας και λατρεύονται από τους απανταχού sneaker addicts & fashionistas.  

 Γυναικεία και αντρικά, σε εκπληκτικά pop χρώματα δεν γίνεται να μην τα αγαπήσετε!

 

Θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos galleries  – ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

www.notosgalleries.gr

www.facebook.com/notosgalleries

 

 

Vicky StoukiComment