Χορεύετε; Η Cacharel σε ένα μοναδικό «φθινοπωρινό χορό» στην πασαρέλα της 15ης AXDW!

Χορεύετε;  Ο γαλλικός οίκος Cacharel σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό «φθινοπωρινό χορό» στην πασαρέλα της 15ης Athens Xclusive Designers Week!

29 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο οίκος μόδας Cacharel θα συμμετάσχει στη 15η Athens Xclusive Designers Week με την παρουσίαση της νέας συλλογής του F/W 2014 – 2015 “Autumn Dance”, που θα έρθει κατευθείαν από το Παρίσι για την πασαρέλα της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας.

Από το 1958, Cacharel σημαίνει ρομαντισμός, δημιουργίες με ποιητική και ονειρική διάσταση, ενώ η iconic δημιουργία Cacharel είναι η crepe μπλούζα του οίκου!

Μετά από πολλούς σχεδιαστές που έχουν σχεδιάσει για τον οίκο, αυτή η συλλογή σχεδιάστηκε από το Cacharel design studio, μια ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών και καλλιτεχνών που δίνουν μια νέα πνοή: οι νέες δημιουργίες μας προσκαλούν σε ένα χορό, έντονο και ρομαντικό, γεμάτο αυθορμητισμό και εκπλήξεις, με μια αίσθηση ελευθερίας και συνδυασμούς διαφορετικών στοιχείων.

Η AXDW από την ίδρυσή της φιλοξενεί σημαντικούς διεθνείς οίκους και σχεδιαστές μόδας, δίνοντας την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να δει από κοντά τις συλλογές τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 15ης AXDW θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

 

 

15η ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 - 2015

29 Μαρτίου  – 1 Απριλίου 2014

Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105)

 Under the auspice of: ΟΠΕ – Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου,  ΕΑΤΑ - Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ΠΣΒΒΠΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ΠΣΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων,  ΣΒΒΕ - Συνδέσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ΣΕΛΠΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος

Το Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής τελεί υπό τη διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στις επίσημες σελίδες της στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    https://twitter.com/AXDWee  

youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   www.pinterest.com/axdweek  

Vicky StoukiComment