Η Η&Μ μας καλωσορίζει στο 1ο της κατάστημα στην Καλαμάτα

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, άνοιξε το 1ο της κατάστημα στην Καλαματα, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, με ένα μοναδικό πάρτυ με οικοδεσπότη το Λεωνίδα Καλφαγιάννη και εκατοντάδες πελάτες που παρευρέθηκαν στο καλωσόρισμα της μάρκας στην πόλη.

Η Store Manager, Γιώτα Αλεξοπούλου και η Sales Advisor, Γεωργία Μόσχου έκοψαν την κορδέλα και υποδέχθηκαν τους πελάτες που έκαναν ουρές για να μπουν πρώτοι στο κατάστημα.

Το νέο τριώροφο H&M κατάστημα των 1,400 τ.μ. προσφέρει βασικά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα και στις καλύτερες τιμές για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί ενώ διαθέτει και τμήματα H&M Underwear, Cosmetics, Accessories και Sports.

«Η αναμονή γύρω από την άφιξη της Η&Μ στη Καλαμάτα ήταν μεγάλη, και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που καλωσορίζουμε σήμερα τους αγοραστές στο πρώτο μας κατάστημα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία μέσα από τη μόδα, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα στην καλύτερη τιμή,» δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα άνοιξε με τη γιορτινή καμπάνια της Η&Μ με πρωταγωνιστές τους παγκοσμίως γνωστούς σούπερ σταρ Tony Bennett και Lady Gaga.  

Vicky StoukiComment