Οι εργαζόμενοι των Marks & Spencer περπάτησαν για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας με τη UNICEF, τα Marks & Spencer Ελλάδος διοργάνωσαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ένα φιλανθρωπικό περίπατο 10χλμ. για τους εργαζομένους τους, πραγματοποιώντας έτσι ένα «μικρό βήμα»  για τη βελτίωση της ζωής εκατομμύριων παιδιών που στερούνται το δικαίωμα της εκπαίδευσης.

Ο φιλανθρωπικός περίπατος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας των M&S, One Small Step”, που στόχο έχει να ενθαρρύνει εργαζόμενους & καταναλωτές να υποστηρίξουν τη UNICEF να παράσχει εκπαίδευση σε ευάλωτα παιδιά από όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους.

Με αφετηρία το κατάστημα των M&S στην Ερμού 33-35, οι εργαζόμενοι των Marks & Spencer από τα καταστήματα & τα κεντρικά γραφεία περπάτησαν μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους μέχρι το Λόφο του Φιλοπάππου, μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας.

Τον φιλανθρωπικό περίπατο των M&S στήριξαν ενεργά πολύτιμοι συνεργάτες, όπως το fygame.gr, τα Starbucks, τα Sephora, το Fabrica de Vino, το Barley Cargo, το εστιατόριο Βυζαντινό στο ξενοδοχείο Hilton, το εστιατόριο Καπετάν Fishaei η Οδέσσους Α.Ε, η ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΠ, η εταιρεία Stabatos & τα ξενοδοχεία Civitel, Sun Beach Hotel Ρόδου, Airotel Group, Fresh Hotel και Amarilia, προσφέροντας εθελοντικά μικρά αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες. Παράλληλα, το πρακτορείο Photo Effect ανέλαβε τη φωτογραφική κάλυψη του περιπάτου.

Η καμπάνια “One Small Step” συμβαδίζει με το ηθικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Marks & Spencer, Plan A, το οποίο στοχεύει να κάνει τα M&S την πιο βιώσιμη εταιρεία λιανικής πώλησης στον κόσμο έως το 2015. 

 

Τι είναι το Plan A

Το Plan A, το οποίο ξεκίνησε το 2007 και επεκτάθηκε το Μάρτιο του 2010, έχει μια ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα, εστιάζοντας στη συνεισφορά όλων των τομέων της επιχείρησης καθώς και στη συμμετοχή των πελατών στην αντιμετώπιση ποικίλων ζητημάτων, όπως η αλλαγή του κλίματος, τα απόβλητα, οι πρώτες ύλες, η υγεία, αλλά και οι γενικότεροι όροι για μια σωστή συνεργασία.

Vicky StoukiComment