Θερμή υποδοχή στο νέο Η&Μ SPOT στο Βόλο

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, άνοιξε το 1ο της κατάστημα στο Βόλο το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 @Ερμού 164 & Σπυρίδη,, και το γιόρτασε προσφέροντας της πελάτες της ένα live music show του μοναδικού STAN που αποθεώθηκε από της χιλιάδες θαυμαστές του.

Μετά το show, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της κορδέλας από την Store Manager, Βασιλική Μυλωνά και τη Sales Advisor, Μαριάννα Κολτσίδου, που καλωσόρισαν της πελάτες που έκαναν ουρές για να μπουν πρώτοι στο κατάστημα.

Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.500 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Mama, Accessories και Cosmetics.

“Ο Βόλος είναι μια υπέροχη πόλη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σήμερα ανοίξαμε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα Η&Μ. Έχω εντυπωσιαστεί με τη θερμή υποδοχή του κόσμου που γιόρτασε μαζί της την άφιξη της Η&Μ στην πόλη,” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα άνοιξε με Φθινοπωρινή μόδα Η&Μ στην οποία η χρησιμότητα συναντά τη θηλυκότητα. Το σωστό styling είναι το κλειδί για την πιο hot τάση της φετινής σεζόν με πρωταγωνιστές βασικά γυναικεία κομμάτια μόδας και αξεσουάρ

Vicky StoukiComment