Τα M&S Food τώρα και στην Ελλάδα!

 We Love Μ&S FOOD!

Τα Marks & Spencer υποδέχονται στην Ελλάδα μια από τις πλέον δημοφιλέστερες & αγαπημένες κατηγορίες προϊόντων τους παγκοσμίως, τα τρόφιμα!

 

2 νέα καταστήματα σε Γλυφάδα & Κέρκυρα και ένα ολοκαίνουριο corner στο κατάστημα της Ερμού άνοιξαν τις πόρτες τους!

Τα M&S Food έφτασαν και στην Ελλάδα και κάνουν δυναμική εμφάνιση στην Αθήνα με ένα  ανεξάρτητο κατάστημα στη Γλυφάδα, ένα ζεστό corner στον 6ο όροφο του καταστήματος της Ερμού καθώς και ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην όμορφη Κέρκυρα.

Γνωρίστε τα λαχταριστά μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, τις μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα, τους καφέδες, αλλά και το πολυπόθητο φυστικοβούτυρο που έρχονται να σας «φτιάξουν την ημέρα»! Αγαπημένα αλμυρά snacks όπως πατατάκια σε διάφορες γεύσεις, από τις καλύτερες ποικιλίες καλαμποκιού & μια μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα κρασιά αλλά και μπύρες έρχονται να συμπληρώσουν τις στιγμές με τους φίλους σας.

Παράλληλα, ανάλογα με την εποχή, ειδικές γευστικές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες. Για τη ρομαντική περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου, τα M&S έχουν ετοιμάσει μια μοναδική σειρά από προϊόντα που θα σας κάνουν να αγαπήσετε τα ολοκαίνουρια M&S Food ακόμα περισσότερο!

 

Τα Marks & Spencer FOOD έφτασαν δυναμικά και πολύ γευστικά υποσχόμενα!

Vicky StoukiComment